Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Miniszewo Wiara LechaII
nowe porządki Tactiek Then new 4
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 23
7 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 65.2
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Frygier is nu in balbezit. Frygier speelt de bal door. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng geeft de bal voor. Passanti springt en kopt de bal. Enginsu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Anh Hưng geeft een lange en hoge pass. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czwakiel. Frygier raakt geblesseerd tijdens het duel. Karolkiewicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mitroiu met een sublieme pass. Zsíros bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsíros met een sublieme pass. Daar is Pogány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogány schiet op doel. Kotsonis bokst de bal weg.

13e minuut.
Kusz draait met de bal, schiet en ... Moussa Faye probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zsíros neemt de hoekschop. Pogány maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kolski onderschept slim de pass. Kolski speelt de bal door. Dubourg met een sublieme pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mitroiu probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg speelt de bal door. Pogány rent richting de bal. Pogány schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Osowski speelt de bal door. Kojić heeft problemen om de bal te vangen. Kojić passt de bal zonder na te denken. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz draait met de bal, schiet en ... Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Muntenuş met de inworp. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz passt de bal in één keer door. Pogány is nu in balbezit. Pogány draait met de bal, schiet en ... Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Protasiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - Wiara LechaII 0:1

33e minuut.
Pogány passt de bal in één keer door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubourg komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojić passt de bal in één keer door. Nilă met een sublieme pass. Daar is Pogány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogány haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Passanti kan de bal niet met de borst controleren. Dubourg rent richting de bal. Passanti maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Passanti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Passanti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 63%, Wiara LechaII 37%.
Real Miniszewo - Wiara LechaII 0:1

49e minuut.
Dubourg is nu in balbezit. Anh Hưng begaat een overtreding. Dubourg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pogány maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Protasiewicz speelt de bal door. Moussa Faye heeft problemen om de bal te vangen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ... Kotsonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Frygier met een sublieme pass. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg geeft een lange en hoge pass. Pogány bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogány haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis bokst de bal weg. Moussa Faye speelt de bal door. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg geeft een lange en hoge pass. Pogány krijgt zijn hoofd ertegen. Kotsonis bokst de bal weg.

60e minuut.
Nilă rent richting de bal. Nilă passt de bal met de wreef. Pogány rent richting de bal. Pogány schiet op doel. Kotsonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Zsíros rent richting de bal. Zsíros geeft een hoge lob. Pogány rent richting de bal. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ... Kotsonis bokst de bal weg.

70e minuut.
Frygier rent richting de bal. Kojić onderschept slim de pass. Kojić met een sublieme pass. Pogány rent richting de bal. Pogány haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Karolkiewicz passt de bal zonder na te denken. Frygier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czwakiel. Czwakiel krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nilă geeft de bal voor. Kusz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolski. Kolski krijgt een gele kaart. Kusz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kusz kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 67%, Wiara LechaII 33%.
Real Miniszewo - Wiara LechaII 0:1