Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Centuria Skorpion Gdańsk
A Tactiek Scorpio
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Inworp. Gałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dell`Aia geeft de bal voor. Rueda springt en kopt de bal. Kloc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gałek passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Branan verovert de bal door een tackle van achteren. Branan geeft een lange en hoge pass. Rueda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Meeuwis rent richting de bal. Krużycki geeft de bal voor. Forycki kopt de bal weg. Próchniak rent richting de bal. Próchniak haalt uit met een fantastische trap. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Beltrán is nu in balbezit. Madziar onderschept slim de pass. Madziar geeft een hoge lob. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak haalt uit met een fantastische trap. Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dell`Aia controleert de bal met de borst. Dell`Aia geeft een hoge lob. Calumpang rent richting de bal. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gałek zal de hoekschop nemen. Rueda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - Skorpion Gdańsk 0:1

32e minuut.
Forycki rent richting de bal. Forycki passt de bal in één keer door. Sasol rent richting de bal. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak haalt uit met een fantastische trap. Kloc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Sasol de bal. Sasol geeft een hoge lob. Passalacqua is nu in balbezit. Chova onderschept slim de pass. Chova draait met de bal, schiet en ... Haspolatkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Centuria 78%, Skorpion Gdańsk 22%.
Fc Centuria - Skorpion Gdańsk 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Próchniak de bal. Burek geeft een hoge lob. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan schiet op doel. Haspolatkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Beltrán onderschept slim de pass. Forycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beltrán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sasol met een snel genomen vrije trap. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Krużycki passt de bal met de wreef. Szłapka is nu in balbezit. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda draait met de bal, schiet en ... Kloc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - Skorpion Gdańsk 0:2

69e minuut.
Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek geeft de bal voor. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Haspolatkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - Skorpion Gdańsk 1:2

80e minuut.
Chova controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Passalacqua neemt vlug de vrije trap. Gałek is nu in balbezit. Gałek geeft een lange en hoge pass. Burza is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Beltrán met een snelle inworp. Branan rent richting de bal. Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso geeft een lange en hoge pass. Chova krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Centuria 69%, Skorpion Gdańsk 31%.
Fc Centuria - Skorpion Gdańsk 1:2