Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*PIWOŻŁOPY* Sokół Orzech
n532 Tactiek Zdrowa
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 77.9
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu geeft een lange en hoge pass. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Wawrzak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 1:0

9e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Gónzalez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 2:0

13e minuut.
Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman met een sublieme pass. Klungelig pakt Burduşel de bal. Burduşel geeft de bal voor. Idziak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 2:1

17e minuut.
Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz passt de bal met de wreef. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev schiet op doel. Wynalda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 2:2

23e minuut.
Piłkarski geeft een lange en hoge pass. Jáuregui kopt de bal weg. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 3:2

26e minuut.
Piejko rent richting de bal. Piejko geeft de bal voor. Inworp. Valencia met een snelle inworp. Szut geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 3:3

30e minuut.
Szut onderschept slim de pass. Szut passt de bal in één keer door. Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een hoge lob. Galev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 3:4

36e minuut.
Inworp. Chałas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Piłkarski is nu in balbezit. Piłkarski met een sublieme pass. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 4:4

39e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal zonder na te denken. Galev rent richting de bal. Galev haalt uit met een fantastische trap. Wynalda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 65%, Sokół Orzech 35%.
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 4:5

46e minuut.
Pucar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Szut geeft een hoge lob. Pucar kopt de bal weg. Szut rent richting de bal. Valencia geeft een hoge lob. Idziak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Oravecz geeft een hoge lob. Graikousis kopt de bal weg. Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Oravecz is nu in balbezit. Oravecz passt de bal in één keer door. Chałas heeft problemen om de bal te vangen. Chałas geeft een hoge lob. Galev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 71%, Sokół Orzech 29%.
*PIWOŻŁOPY* - Sokół Orzech 4:5