Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice StarStarachowice
gol Tactiek 532d2
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 57.8
goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas geeft een lange en hoge pass. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - StarStarachowice 1:0

5e minuut.
Pekról speelt de bal door. Igoškinas heeft problemen om de bal te vangen. Prusak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Igoškinas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Bytčánek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Igoškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Prusak zijn tegenspeler op de grond. Prusak krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek geeft de bal voor. Czymech is nu in balbezit. Czymech draait met de bal, schiet en ... Pekról maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Pucek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucek passt de bal met de wreef. Kurdziel rent richting de bal. Czymech verovert de bal door een tackle van achteren. Czymech draait met de bal, schiet en ... Pekról bokst de bal weg.

41e minuut.
Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn probeert naar een medespeler te passen. Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek geeft een lange en hoge pass. Czymech krijgt zijn hoofd ertegen. Pekról bokst de bal weg. Kaparič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaparič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Zwonowice - StarStarachowice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 65%, StarStarachowice 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Zwonowice - StarStarachowice 1:1

52e minuut.
Pucek onderschept slim de pass. Pucek passt de bal in één keer door. Czymech rent richting de bal. Czymech haalt uit met een fantastische trap. Pekról werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jegliński komt het veld opgelopen. Floricioiu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jegliński passt de bal met de wreef. Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek probeert naar een medespeler te passen. Czymech rent richting de bal. Czymech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Medeiros Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek verovert de bal door een tackle van achteren. Pucek probeert naar een medespeler te passen. Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech draait met de bal, schiet en ... Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Floricioiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - StarStarachowice 1:2

77e minuut.
Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytčánek met een sublieme pass. Medeiros Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu onderschept slim de pass. Floricioiu draait met de bal, schiet en ... Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jegliński neemt de hoekschop. Floricioiu springt en kopt de bal. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - StarStarachowice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 71%, StarStarachowice 29%.
Górnik Zwonowice - StarStarachowice 1:3