Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIWIARZE SMUTKU REAL Kalisz
Beton Tactiek Ex.532D
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten outstanding
adequate Passen formidable
average Verdedigen solid


1e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres speelt de bal door. Szlagor met een sublieme pass. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dutkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Torres passt de bal zonder na te denken. Szlagor is nu in balbezit. Szlagor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Paszek trapt de bal weg van het doel. Majcherczyk kopt de bal weg. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paszek trapt de bal weg van het doel. Kumaty kopt de bal weg. Dutkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:1

12e minuut.
Szlagor speelt de bal door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przepiera begaat een overtreding. Dutkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torres neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bilev rent richting de bal. Bilev passt de bal in één keer door. Torres speelt de bal door. Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Stanisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Torres speelt de bal door. Klungelig pakt Kumaty de bal. Przepiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kumaty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torres komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miriuţă trapt de bal weg van het doel. Ţicleanu kopt de bal weg. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty haalt uit met een fantastische trap. Stanisz bokst de bal weg.

19e minuut.
Matsoukas kopt de bal weg. Szlagor is nu in balbezit. Szlagor geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Stanisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Żądło is nu in balbezit. Żądło geeft een hoge lob. Inworp. Majcherczyk met de inworp. Torres geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Szlagor geeft een hoge lob. Matsoukas kan de bal niet met de borst controleren. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Stanisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szlagor is nu in balbezit. Szlagor passt de bal met de wreef. Bilev met een sublieme pass. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:2

25e minuut.
Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki geeft een hoge lob. Bilev kopt de bal weg. Kumaty rent richting de bal. Kumaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:3

32e minuut.
Ţicleanu met de inworp. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera passt de bal in één keer door. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu schiet op doel. Lean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dutkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dutkiewicz passt de bal zonder na te denken. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor geeft de bal voor. Kumaty krijgt zijn hoofd ertegen. Stanisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majcherczyk met de inworp. Kumaty rent richting de bal. Kumaty haalt uit met een fantastische trap. Miriuţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Majcherczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dutkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kumaty krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Żądło trapt de bal weg van het doel. Szlagor kopt de bal weg. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kumaty rent richting de bal. Kumaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:4

42e minuut.
Rudnicki geeft de bal voor. Torres probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:5

44e minuut.
Rudnicki geeft een hoge lob. Torres controleert de bal met de borst. Torres met een sublieme pass. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 80%, REAL Kalisz 20%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:5

46e minuut.
Iordache komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Iordache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordache speelt de bal door. Kumaty rent richting de bal. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Paszek trapt de bal weg van het doel. Szlagor kopt de bal weg. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... Stanisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rudnicki geeft de bal voor. Bilev kopt de bal weg. Torres speelt de bal door. Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Majcherczyk met een snelle inworp. Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Rudnicki met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:6

58e minuut.
Kumaty geeft een hoge lob. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bejnierowicz rent richting de bal. Bejnierowicz met een sublieme pass. Kumaty rent richting de bal. Kumaty schiet op doel. Miriuţă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Miriuţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szlagor met een snelle inworp. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Martwig probeert naar een medespeler te passen. Bilev is nu in balbezit. Bilev passt de bal in één keer door. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kumaty passt de bal met de wreef. Torres geeft een hoge lob. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:7

70e minuut.
Żądło geeft een lange en hoge pass. Torres geeft een hoge lob. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:8

73e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres speelt de bal door. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk passt de bal in één keer door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:9

81e minuut.
Rudnicki geeft de bal voor. Bilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilev geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bilev passt de bal zonder na te denken. Mori bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres speelt de bal door. Kumaty rent richting de bal. Kumaty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Szlagor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Torres de bal. Torres speelt de bal door. Klungelig pakt Kumaty de bal. Kumaty schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Miriuţă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szlagor met de inworp. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Szlagor probeert de bal aan de voet te houden. Ţicleanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szlagor. Ţicleanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ţicleanu kan niet meer verder spelen. Zellner komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kumaty kopt de bal weg. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz passt de bal met de wreef. Szlagor geeft een hoge lob. Kumaty springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 85%, REAL Kalisz 15%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - REAL Kalisz 0:9