Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Lublin FC Bomagol
1 Tactiek bgol3
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 74.5
weak Schieten outstanding
average Passen brilliant
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Berent is nu in balbezit. Berent geeft een hoge lob. Cotelo kopt de bal weg. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Berent rent richting de bal. Berent geeft een hoge lob. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Guibin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:1

4e minuut.
Berent geeft een hoge lob. Kwiecień kopt de bal weg. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Guibin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:2

10e minuut.
Kwiecień schiet op doel. Skjold heeft problemen om de bal te vangen. Gogola rent richting de bal. Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cotelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:3

12e minuut.
Waczków passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raczkowski de bal. Kwiecień verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiecień draait met de bal, schiet en ... Guibin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:4

15e minuut.
Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz geeft een lange en hoge pass. Raczkowski rent richting de bal. Cotelo onderschept slim de pass. Cotelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:5

16e minuut.
Daar is Soldado Rillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień passt de bal met de wreef. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo draait met de bal, schiet en ... Guibin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kwiecień haalt uit met een fantastische trap. Guibin probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski met een sublieme pass. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Guibin bokst de bal weg.

22e minuut.
Berent kopt de bal weg. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień passt de bal in één keer door. Cotelo heeft problemen om de bal te vangen. Cotelo draait met de bal, schiet en ... Guibin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guibin speelt de bal door. Fodrowski rent richting de bal. Syposz rent richting de bal. Syposz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Guibin trapt de bal weg van het doel. Berent kopt de bal weg. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Fodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fodrowski met een sublieme pass. Cotelo kan de bal niet met de borst controleren. Cotelo schiet op doel. Guibin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:6

34e minuut.
Klungelig pakt Gogola de bal. Cotelo is nu in balbezit. Gogola begaat een overtreding. Cotelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fodrowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Guibin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Berent verovert de bal door een tackle van achteren. Berent geeft een hoge lob. Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo onderschept slim de pass. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Magno geeft een hoge lob. Socorro kopt de bal weg. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. Kwiecień springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Skjold met een harde bal richting middenveld. Syposz kopt de bal weg. Cotelo met een sublieme pass. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 87%, FC Bomagol 13%.
Unia Lublin - FC Bomagol 0:6

46e minuut.
Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro passt de bal zonder na te denken. Gogola is nu in balbezit. Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cotelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Kwiecień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogola is nu in balbezit. Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Magno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guibin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski geeft de bal voor. Socorro kopt de bal weg. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Guibin bokst de bal weg. Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień schiet op doel. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Syposz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cotelo springt en kopt de bal. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:7

62e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski geeft een hoge lob. Magno is nu in balbezit. Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cotelo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačar probeert naar een medespeler te passen. Syposz speelt de bal door. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Berent is nu in balbezit. Berent passt de bal met de wreef. Cotelo rent richting de bal. Cotelo schiet op doel. Guibin bokst de bal weg. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:8

69e minuut.
Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Berent rent richting de bal. Berent passt de bal zonder na te denken. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień draait met de bal, schiet en ... Guibin bokst de bal weg.

70e minuut.
Fodrowski met een sublieme pass. Syposz speelt de bal door. Magno rent richting de bal. Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Cotelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Syposz passt de bal zonder na te denken. Kwiecień rent richting de bal. Berent probeert naar een medespeler te passen. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Raczkowski is nu in balbezit. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień passt de bal in één keer door. Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Berent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Syposz geeft de bal voor. Kwiecień maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:9

77e minuut.
Berent probeert naar een medespeler te passen. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek geeft de bal voor. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Berent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syposz is nu in balbezit. Gogola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Syposz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Syposz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Hetman heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Berent geeft een hoge lob. Cotelo maakt een snoekduik en kopt de bal. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwiecień is nu in balbezit. Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:10

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berent met een snelle inworp. Syposz probeert naar een medespeler te passen. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień draait met de bal, schiet en ... Guibin bokst de bal weg.

85e minuut.
Cotelo kopt de bal weg. Kwiecień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skjold is nu in balbezit. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Bomagol 0:11

87e minuut.
Socorro met een sublieme pass. Syposz bereikt de bal nog maar net als eerste. Syposz passt de bal met de wreef. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Inworp. Berent met de inworp. Syposz geeft een lange en hoge pass. Cotelo maakt een snoekduik en kopt de bal. Magno heeft problemen om de bal te vangen. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 84%, FC Bomagol 16%.
Unia Lublin - FC Bomagol 0:11