Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Gradina United Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4597
F.C. Gradina United Steaua Vitan
mod442 Tactiek NOU 5
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.7 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten average
adequate Passen average
weak Verdedigen weak


28e minuut.
Doncu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Gallert. Goede buitenspelval van de verdediging. Trošt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vidmar geeft de bal voor. Klungelig pakt Buljić de bal. Buljić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fric de bal. Fric schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Podbićanin kopt de bal weg. Fric rent richting de bal. Doncu is nu in balbezit. Fric verovert de bal door een tackle van achteren. Fric draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Buljić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fric is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doncu. Doncu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 34%, Steaua Vitan 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Gradina United - Steaua Vitan 0:0

52e minuut.
Konjevod bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu is nu in balbezit. Konjevod begaat een overtreding. Konjevod krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Konjevod rent richting de bal. Konjevod passt de bal met de wreef. Fric rent richting de bal. Fric haalt uit met een fantastische trap. Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gradina United - Steaua Vitan 1:0

81e minuut.
Condrò rent richting de bal. Vidmar onderschept slim de pass. Vidmar probeert naar een medespeler te passen. Dobrin rent richting de bal. Dobrin schiet op doel. Kawka bokst de bal weg.

90e minuut.
Torrealva geeft een lange en hoge pass. Condrò rent richting de bal. Condrò geeft een hoge lob. Ristoiu is nu in balbezit. Ristoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gradina United 43%, Steaua Vitan 57%.
F.C. Gradina United - Steaua Vitan 1:0