Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: mikolas Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2969
mikolas Real Wozniki CF
nowa 1 Tactiek 5212
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 43.6
good Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen good


7e minuut.
Klungelig pakt Bondar de bal. Maciejski is nu in balbezit. Bondar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Frydecki kopt de bal weg. Kossuth rent richting de bal. Łeptuch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kossuth moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kossuth kan niet meer verder spelen. Łeptuch speelt de bal door. Furga komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Krizsán rent richting de bal. Gajowy probeert naar een medespeler te passen. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Real Wozniki CF 1:0

19e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Grobocopatel rent richting de bal. Namysł is nu in balbezit. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Draminos probeert naar een medespeler te passen. Paneque rent richting de bal. Paneque passt de bal zonder na te denken. Grobocopatel is nu in balbezit. Grobocopatel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Draminos onderschept slim de pass. Draminos passt de bal zonder na te denken. Żuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Grobocopatel de bal. Grobocopatel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Namysł onderschept slim de pass. Namysł geeft een hoge lob. Maciejski rent richting de bal. Maciejski passt de bal met de wreef. Gajowy geeft een lange en hoge pass. Prpa bokst de bal weg.

32e minuut.
Arıcan geeft de bal voor. Paneque kopt de bal weg. Ðức Thành heeft problemen om de bal te vangen. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Prpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Paneque met een snelle inworp. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz probeert naar een medespeler te passen. Draminos probeert naar een medespeler te passen. Paneque geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Paneque is nu in balbezit. Paneque passt de bal zonder na te denken. Grobocopatel heeft problemen om de bal te vangen. Grobocopatel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mikolas - Real Wozniki CF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 59%, Real Wozniki CF 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikolas - Real Wozniki CF 1:1

51e minuut.
Draminos passt de bal met de wreef. Daar is Görbicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görbicz geeft een hoge lob. Grobocopatel rent richting de bal. Grobocopatel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bondar rent richting de bal. Görbicz rent richting de bal. Görbicz passt de bal met de wreef. Paneque is nu in balbezit. Paneque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Real Wozniki CF 1:2

68e minuut.
Görbicz onderschept slim de pass. Görbicz geeft de bal voor. Geremek rent richting de bal. Geremek draait met de bal, schiet en ... Mitka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Real Wozniki CF 1:3

81e minuut.
Przygoński rent richting de bal. Przygoński passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Görbicz met een snelle inworp. Paneque geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz geeft de bal voor. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bondar verovert de bal door een tackle van achteren. Bondar met een sublieme pass. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 70%, Real Wozniki CF 30%.
mikolas - Real Wozniki CF 1:3