Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Caracoquesos Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1204
Los Caracoquesos Raijin Strikers
Experiment Gamma Tactiek 352
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 33.9
weak Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Romero geeft de bal voor. Ekiert kopt de bal weg. Mäntylammi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zapata rent richting de bal. Zapata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Branquinho de bal. Rojão is nu in balbezit. Rojão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mazaropi speelt de bal door. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkerrai rent richting de bal. Cattonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cattonaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Valdo speelt de bal door. Klungelig pakt Leht de bal. Leht met een sublieme pass. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zapata met de inworp. Leht bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntylammi onderschept slim de pass. Mäntylammi geeft een lange en hoge pass. Kudláček maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Alkorta is nu in balbezit. Alkorta passt de bal zonder na te denken. Hortêncio rent richting de bal. Hortêncio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Raijin Strikers 1:0

45e minuut.
Saraniemi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caracoquesos 37%, Raijin Strikers 63%.
Los Caracoquesos - Raijin Strikers 1:0

56e minuut.
Rissi kopt de bal weg. Mazaropi heeft problemen om de bal te vangen. Hortêncio speelt de bal door. Kudláček rent richting de bal. Kudláček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Romero rent richting de bal. Räty onderschept slim de pass. Räty geeft een hoge lob. kopt de bal weg. Hortêncio is nu in balbezit. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortêncio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Raijin Strikers 2:0

65e minuut.
Mäntylammi speelt de bal door. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro passt de bal zonder na te denken. Daar is Rojão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Glesnes is nu in balbezit. Glesnes geeft een lange en hoge pass. Mazaropi kopt de bal weg. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro schiet op doel. Saraniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Raijin Strikers 2:1

78e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een hoge lob. Valdo controleert de bal met de borst. Hortêncio is nu in balbezit. Hortêncio draait met de bal, schiet en ... Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Raijin Strikers 3:1

80e minuut.
Alkorta met een sublieme pass. Hortêncio is nu in balbezit. Hortêncio passt de bal in één keer door. Kudláček is nu in balbezit. Kudláček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

84e minuut.
Rissi geeft een hoge lob. Ekiert heeft problemen om de bal te vangen. Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão haalt uit met een fantastische trap. Saraniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caracoquesos 46%, Raijin Strikers 54%.
Los Caracoquesos - Raijin Strikers 3:1