Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Głowno United Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 970
Głowno United FC Dąbrowa Chełmińska
moje2 Tactiek 343 własna
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 35.8
very good Schieten average
average Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Ruas met een snelle inworp. Volpi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rora. Rora krijgt een gele kaart. Volpi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Volpi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kuczyński de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone onderschept slim de pass. Boone met een sublieme pass. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - FC Dąbrowa Chełmińska 1:0

12e minuut.
Vihko is nu in balbezit. Vihko passt de bal met de wreef. Daar is Bowsza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... Martínez de la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smoluchowski. Ruas raakt geblesseerd tijdens het duel. Biffino komt het veld opgelopen. Lacerda komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Przeżuwacz kopt de bal weg. Qədirov met een sublieme pass. Biffino is nu in balbezit. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - FC Dąbrowa Chełmińska 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 55%, FC Dąbrowa Chełmińska 45%.
Głowno United - FC Dąbrowa Chełmińska 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rora is nu in balbezit. Lacerda onderschept slim de pass. Lacerda passt de bal met de wreef. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński schiet op doel. Martínez de la Torre bokst de bal weg.

53e minuut.
Rostás is nu in balbezit. Rostás geeft een lange en hoge pass. Rora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Bavastrello neemt vlug de vrije trap. Lacerda rent richting de bal. Lacerda speelt de bal door. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kuczyński stond buitenspel. Beek komt het veld opgelopen. bin Johar komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beek passt de bal in één keer door. Daar is Kuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap. Martínez de la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - FC Dąbrowa Chełmińska 3:0

75e minuut.
Smoluchowski onderschept slim de pass. Beek is nu in balbezit. Smoluchowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smoluchowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Boone met een sublieme pass. Qədirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov passt de bal in één keer door. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Martínez de la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kuczyński de bal. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Oferma passt de bal met de wreef. Bavastrello is nu in balbezit. Bavastrello geeft een lange en hoge pass. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Martínez de la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Johar neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bowsza de bal. Boone geeft de bal voor. Bowsza probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Boone verovert de bal door een tackle van achteren. Boone passt de bal met de wreef. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Głowno United - FC Dąbrowa Chełmińska 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głowno United 46%, FC Dąbrowa Chełmińska 54%.
Głowno United - FC Dąbrowa Chełmińska 4:0