Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KALATA BOYS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 301
KALATA BOYS ZACKERLAND FC
rrr Tactiek TAC FTT KB
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten average
good Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Hrezík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Byczek. Hrezík raakt geblesseerd tijdens het duel. Szadecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andrzejczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Graber passt de bal met de wreef. Terry is nu in balbezit. Terry probeert naar een medespeler te passen. Hahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson geeft een lange en hoge pass. Hahl is nu in balbezit. Hahl draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - ZACKERLAND FC 0:1

36e minuut.
Hacılı geeft een lange en hoge pass. Graber kopt de bal weg. Anczok heeft problemen om de bal te vangen. Hahl rent richting de bal. Hahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - ZACKERLAND FC 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Sinton komt het veld opgelopen. Draisci komt het veld opgelopen. Karaszewski komt het veld opgelopen. Flores komt het veld opgelopen. Czecholiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 44%, ZACKERLAND FC 56%.
KALATA BOYS - ZACKERLAND FC 0:2

53e minuut.
Golding met een sublieme pass. Akkuş kopt de bal weg. Karkantonis heeft problemen om de bal te vangen. Andrzejczak is nu in balbezit. Andrzejczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Byczek speelt de bal door. Cipriani verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draisci met de inworp. Flores geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ekelund is nu in balbezit. Ekelund geeft een hoge lob. Daar is Pisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejczak rent richting de bal. Andrzejczak haalt uit met een fantastische trap. Golding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szadecki rent richting de bal. Szadecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - ZACKERLAND FC 1:2

78e minuut.
Okrzewski probeert naar een medespeler te passen. Szadecki is nu in balbezit. Hrezík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrezík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KALATA BOYS - ZACKERLAND FC 2:2

82e minuut.
Šaier geeft een lange en hoge pass. Ekelund rent richting de bal. Karaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaszewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 41%, ZACKERLAND FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KALATA BOYS - ZACKERLAND FC 2:2