Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:06
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GaMi FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1966
GaMi FC Neutraliz
523 Tactiek NZ 4321
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 30.2
adequate Schieten adequate
good Passen weak
weak Verdedigen average


10e minuut.
Postigo rent richting de bal. Postigo speelt de bal door. Twardzik speelt de bal door. Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Gnocchi is nu in balbezit. Makay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makay krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Doroftei onderschept slim de pass. Inworp. Ágai Kis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Twardzik rent richting de bal. Twardzik met een sublieme pass. Wąs geeft een lange en hoge pass. Pérez Ipiña springt en kopt de bal. Lazzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gnocchi heeft problemen om de bal te vangen. Gnocchi passt de bal in één keer door. Postigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Postigo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Makay de bal. Lazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nonckiewicz is nu in balbezit. Nonckiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Ágai Kis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Twardzik probeert naar een medespeler te passen. Gnocchi heeft problemen om de bal te vangen. Sós rent richting de bal. Gnocchi onderschept slim de pass. Gnocchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kälber passt de bal in één keer door. Sterk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk geeft een lange en hoge pass. Villás bereikt de bal nog maar net als eerste. Villás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 49%, Neutraliz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GaMi FC - Neutraliz 0:0

59e minuut.
Stanislawski is nu in balbezit. Stanislawski met een sublieme pass. Villás is nu in balbezit. Villás draait met de bal, schiet en ... Tanagris probeert de bal aan de voet te houden. Himberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Postigo onderschept slim de pass. Postigo geeft de bal voor. Makay heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Ipiña verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Ipiña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Nonckiewicz de bal. Doroftei rent richting de bal. Voda onderschept slim de pass. Voda geeft een lange en hoge pass. Villás springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Nonckiewicz is nu in balbezit. Nonckiewicz geeft een lange en hoge pass. Stanislawski kopt de bal weg. Sós rent richting de bal. Sós schiet op doel. Himberg bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voda zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Postigo geeft een lange en hoge pass. Sterk probeert naar een medespeler te passen. Villás heeft problemen om de bal te vangen. Villás draait met de bal, schiet en ... Himberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 23%, Neutraliz 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GaMi FC - Neutraliz 0:0