Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bose Boben Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 876
Bose Boben FC Aras
442 Tactiek 433 Dindo
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 23.1
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Matarrese rent richting de bal. Matarrese probeert naar een medespeler te passen. Lo Verso bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - FC Aras 1:0

12e minuut.
Zanze verovert de bal door een tackle van achteren. Stopka speelt de bal door. Rollio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollio schiet op doel. Castellaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Matarrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci rent richting de bal. Matarrese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matarrese krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De Simpelaere met een sublieme pass. Rollio rent richting de bal. Borraccio rent richting de bal. Stopka verovert de bal door een tackle van achteren. Stopka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bose Boben 21%, FC Aras 79%.
Bose Boben - FC Aras 1:0

49e minuut.
Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski speelt de bal door. Matarrese rent richting de bal. Daar is Matarrese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matarrese geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Nuovo komt het veld opgelopen. Dallara komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Luisini verovert de bal door een tackle van achteren. Luisini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matarrese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przyłuski geeft een lange en hoge pass. Andidero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Doeltrap. Zavattero komt het veld opgelopen. Oliva komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Matarrese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matarrese passt de bal met de wreef. Przyłuski speelt de bal door. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka geeft de bal voor. Andidero bokst de bal weg.

79e minuut.
Zanze passt de bal in één keer door. De Simpelaere heeft problemen om de bal te vangen. De Simpelaere met een sublieme pass. Rollio rent richting de bal. Rollio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Comandi verovert de bal door een tackle van achteren. Comandi met een sublieme pass. De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere geeft de bal voor. Andidero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Przyłuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bose Boben - FC Aras 2:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andidero niet meer kan verder spelen. Gavirati komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bose Boben 31%, FC Aras 69%.
Bose Boben - FC Aras 2:0