Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ashburton Grove
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5965
NKS Arsenal K.S. Górnik Piaski
Arsenal4ever! Tactiek moja nowe
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.8 gemiddelde waardering 46.8
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Gocuł is nu in balbezit. Kuler verovert de bal door een tackle van achteren. Kuler met een sublieme pass. Ðušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðušić haalt uit met een fantastische trap. Eufemia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ergić de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zagumny kopt de bal weg. Daar is Gorzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzejewski speelt de bal door. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Feger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ergić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zgrzęda. Ergić raakt geblesseerd tijdens het duel. Foltyn met een snel genomen vrije trap. Mikołajski kopt de bal weg. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - K.S. Górnik Piaski 1:0

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorzejewski neemt de hoekschop. Araújo rent richting de bal. Araújo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuler met een sublieme pass. Ergić rent richting de bal. Zgrzęda begaat een overtreding. Ergić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ergić kan niet meer verder spelen. Zasadzki komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Johnson onderschept slim de pass. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Kuler probeert naar een medespeler te passen. Ðušić heeft problemen om de bal te vangen. Ðušić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 54%, K.S. Górnik Piaski 46%.
NKS Arsenal - K.S. Górnik Piaski 1:0

49e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iwański de bal. Iwański geeft de bal voor. Zgrzęda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NKS Arsenal - K.S. Górnik Piaski 1:1

57e minuut.
Zabotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotto probeert naar een medespeler te passen. Zdojski rent richting de bal. Ðušić onderschept slim de pass. Ðušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chmura kopt de bal weg. Daar is Feskens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feskens passt de bal met de wreef. Daar is Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zgrzęda passt de bal zonder na te denken. Lindner heeft problemen om de bal te vangen. Lindner speelt de bal door. Điđimiđi rent richting de bal. Điđimiđi schiet op doel. Eufemia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gocuł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
NKS Arsenal - K.S. Górnik Piaski 1:2

65e minuut.
Gorzejewski is nu in balbezit. Điđimiđi onderschept slim de pass. Zasadzki maakt een afschuwelijke overtreding. Zasadzki krijgt een gele kaart. Điđimiđi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Chmura is nu in balbezit. Chmura passt de bal in één keer door. Lindner speelt de bal door. Gorzejewski is nu in balbezit. Gorzejewski draait met de bal, schiet en ... Feger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Feger speelt de bal door. Feskens kopt de bal weg. Klungelig pakt Huscher de bal. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Feger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Feskens rent richting de bal. Zabotto verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotto geeft een hoge lob. Ðušić is nu in balbezit. Ðušić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Feskens probeert naar een medespeler te passen. Zdojski rent richting de bal. Zdojski met een sublieme pass. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKS Arsenal 59%, K.S. Górnik Piaski 41%.
NKS Arsenal - K.S. Górnik Piaski 1:2