Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipitungi TRANS X
xxxyA Tactiek eso
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 67.8
excellent Schieten outstanding
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Vigano speelt de bal door. Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello Serans begaat een overtreding. Agăt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vergani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Genchev rent richting de bal. Genchev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Guseinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Carré passt de bal in één keer door. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez geeft een hoge lob. Genchev rent richting de bal. Genchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vergani passt de bal met de wreef. Powieczko is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Powieczko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yáñez is nu in balbezit. Yáñez passt de bal zonder na te denken. Carré probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Fexeus passt de bal in één keer door. Lisztes geeft een hoge lob. Agăt is nu in balbezit. Agăt haalt uit met een fantastische trap. Lippai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - TRANS X 1:0

35e minuut.
Inworp. Carré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een hoge lob. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Philiposyan geeft een lange en hoge pass. Agăt rent richting de bal. Agăt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 59%, TRANS X 41%.
FC Pipitungi - TRANS X 1:0

51e minuut.
Carré is nu in balbezit. Carré passt de bal met de wreef. Seguin met een sublieme pass. Fexeus is nu in balbezit. Fexeus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fexeus onderschept slim de pass. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez geeft de bal voor. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tunalıoğlu geeft de bal voor. Agăt is nu in balbezit. van Wijngaarden maakt een afschuwelijke overtreding. van Wijngaarden krijgt een gele kaart. Agăt raakt geblesseerd tijdens het duel. Vergani wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tunalıoğlu passt de bal met de wreef. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes speelt de bal door. Vigano is nu in balbezit. Vigano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalinov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 60%, TRANS X 40%.
FC Pipitungi - TRANS X 1:0