Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BKS Lechia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1275
BKS Lechia Akgwiz
3-5-2 Tactiek Snorow
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 31.8
good Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Squizzato met een sublieme pass. Mayol is nu in balbezit. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mazak geeft een lange en hoge pass. Squizzato kopt de bal weg. Wyczułkowski rent richting de bal. Wyczułkowski schiet op doel. Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Varga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ibagaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak is nu in balbezit. Mazak geeft een lange en hoge pass. Wyczułkowski is nu in balbezit. Wyczułkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bilbija verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbija geeft een lange en hoge pass. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 1:0

25e minuut.
Mazak heeft problemen om de bal te vangen. Bilbija probeert naar een medespeler te passen. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 2:0

31e minuut.
Bilbija met een sublieme pass. Mazak probeert de bal aan de voet te houden. Squizzato is nu in balbezit. Mayol is nu in balbezit. Mayol schiet op doel. Varga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bilbija is nu in balbezit. Bilbija geeft een hoge lob. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato schiet op doel. Varga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 3:0

43e minuut.
Inworp. Klimowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nion is nu in balbezit. Nion haalt uit met een fantastische trap. Szulimowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 50%, Akgwiz 50%.
BKS Lechia - Akgwiz 3:1

48e minuut.
Bork neemt vlug de vrije trap. Chatzichristos kopt de bal weg. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ... Varga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 4:1

54e minuut.
Mazak is nu in balbezit. Mazak speelt de bal door. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 5:1

57e minuut.
Vitezović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bork geeft een lange en hoge pass. Squizzato kopt de bal weg. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ibagaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibagaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 6:1

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Varga niet meer kan verder spelen. van Egmond komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Šchlehr de bal. Mazak rent richting de bal. Mazak geeft de bal voor. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. van Egmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 7:1

66e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Daar is Ibagaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo schiet op doel. van Egmond maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mayol geeft een hoge lob. Altıntaş rent richting de bal. Mérő legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mérő krijgt een gele kaart. Altıntaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibagaza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klimowicz rent richting de bal. Bilbija rent richting de bal. Nion begaat een overtreding. Nion krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bork is nu in balbezit. Bork passt de bal met de wreef. Mayol speelt de bal door. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato draait met de bal, schiet en ... van Egmond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 8:1

77e minuut.
Bork verovert de bal door een tackle van achteren. Mazak is nu in balbezit. Mazak met een sublieme pass. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo schiet op doel. van Egmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Doeltrap. Szulimowski trapt de bal weg. Squizzato kopt de bal weg. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. van Egmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Wyczułkowski geeft een hoge lob. Daar is Gassama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Squizzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Squizzato haalt uit met een fantastische trap. van Egmond werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 9:1

82e minuut.
Wyczułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczułkowski passt de bal in één keer door. Mazak geeft een lange en hoge pass. Squizzato rent richting de bal. Squizzato haalt uit met een fantastische trap. van Egmond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 10:1

88e minuut.
Mazak is nu in balbezit. Mazak passt de bal zonder na te denken. Squizzato rent richting de bal. Squizzato draait met de bal, schiet en ... van Egmond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - Akgwiz 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 37%, Akgwiz 63%.
BKS Lechia - Akgwiz 11:1