Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Real Wrocław HAIPHONG
TPF D2 2 WINGS Tactiek 235
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
68.1 gemiddelde waardering 70.9
very good Schieten incredible
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Lancelowski geeft de bal voor. Cornelis is nu in balbezit. Misiurek rent richting de bal. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński passt de bal zonder na te denken. Moraru rent richting de bal. Moraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 0:1

25e minuut.
Claeys geeft een hoge lob. Inworp. Troch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
MacBeth probeert de bal aan de voet te houden. Pinner geeft een lange en hoge pass. Moraru kopt de bal weg. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Keane kopt de bal weg. Troch probeert naar een medespeler te passen. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een hoge lob. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lancelowski met een sublieme pass. Daar is Sroczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroczyński geeft een hoge lob. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen. Glonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 0:2

36e minuut.
Sroczyński passt de bal met de wreef. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski passt de bal met de wreef. Troch geeft een lange en hoge pass. Moraru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lancelowski onderschept slim de pass. Lancelowski geeft de bal voor. Moraru kopt de bal weg. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Glonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moraru rent richting de bal. Moraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 0:3

44e minuut.
Buscaglia geeft een lange en hoge pass. Hozoc met een sublieme pass. Latifi is nu in balbezit. Latifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 76%, HAIPHONG 24%.
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 1:3

48e minuut.
Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelis speelt de bal door. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru schiet op doel. Glonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 1:4

51e minuut.
Lancelowski passt de bal met de wreef. Daar is Misiurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claeys rent richting de bal. Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek draait met de bal, schiet en ... Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane geeft een lange en hoge pass. MacBeth probeert de bal met de borst te controleren. MacBeth geeft een hoge lob. Moraru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 1:5

58e minuut.
Inworp. Sroczyński met een snelle inworp. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Moraru springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 1:6

65e minuut.
Troch probeert naar een medespeler te passen. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft de bal voor. Daar is Moraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru haalt uit met een fantastische trap. Glonek bokst de bal weg. Misiurek rent richting de bal. Misiurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 1:7

67e minuut.
Glonek speelt de bal door. Pinner kopt de bal weg. Troch speelt de bal door. Misiurek rent richting de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sroczyński geeft een hoge lob. Moraru controleert de bal met de borst. Cornelis is nu in balbezit. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Latifi rent richting de bal. Hozoc is nu in balbezit. Latifi rent richting de bal. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc haalt uit met een fantastische trap. Lyall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Keane rent richting de bal. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Keane zijn tegenspeler op de grond. Keane is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Troch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Troch met een snel genomen vrije trap. Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
García Lopez met een sublieme pass. Hozoc rent richting de bal. Woock begaat een overtreding. Woock krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Glonek niet meer kan verder spelen. Morgenegg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 68%, HAIPHONG 32%.
Fc Real Wrocław - HAIPHONG 1:7