Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tepro Iasi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1150
Tepro Iasi New Wings
defence Tactiek 433 ATAC POZITII
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 24
solide Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Osadici rent richting de bal. Bregalda onderschept slim de pass. Bregalda met een sublieme pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Proteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat speelt de bal door. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - New Wings 1:0

26e minuut.
Gioga met een sublieme pass. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat passt de bal in één keer door. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Rogers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż geeft de bal voor. Ban met een sublieme pass. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Grigorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bregalda zal de hoekschop nemen. Ban krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Grigorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ban heeft problemen om de bal te vangen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat passt de bal met de wreef. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grigorie trapt de bal weg van het doel. Bregalda kopt de bal weg. Daar is Velcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 31%, New Wings 69%.
Tepro Iasi - New Wings 1:0

46e minuut.
Banu bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa rent richting de bal. Banu begaat een overtreding. Banu krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Patraulea met een harde bal richting middenveld. Bregalda rent richting de bal. Bregalda met een sublieme pass. Proteasa heeft problemen om de bal te vangen. Proteasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Łapanka kopt de bal weg. Bărbat rent richting de bal. Minciună maakt een afschuwelijke overtreding. Minciună krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Osadici rent richting de bal. Bregalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici maakt een afschuwelijke overtreding. Osadici krijgt een gele kaart. Bregalda raakt geblesseerd tijdens het duel. Talpăiute met een snel genomen vrije trap. Patraulea onderschept slim de pass. Gioga geeft de bal voor. Ban krijgt zijn hoofd ertegen. Grigorie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Stanciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bărbat kopt de bal weg. Klungelig pakt Gioga de bal. Gioga geeft een lange en hoge pass. Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa haalt uit met een fantastische trap. Grigorie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - New Wings 2:0

59e minuut.
Grigorie trapt de bal weg. Bărbat kopt de bal weg. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Minciună speelt de bal door. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat passt de bal in één keer door. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Gioga passt de bal zonder na te denken. Proteasa is nu in balbezit. Patraulea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Proteasa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Proteasa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - New Wings 3:0

85e minuut.
Balıkçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velcea onderschept slim de pass. Antonie rent richting de bal. Proteasa onderschept slim de pass. Proteasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bregalda probeert naar een medespeler te passen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat speelt de bal door. Proteasa is nu in balbezit. Proteasa schiet op doel. Grigorie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 12%, New Wings 88%.
Tepro Iasi - New Wings 3:0