Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piczochy NieSzcze$cin FC Zakopane
NEW 3+1_3_1-2 Tactiek Winter
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 37.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski geeft een hoge lob. Guyon kopt de bal weg. Peinado is nu in balbezit. Peinado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brzeszczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - FC Zakopane 0:1

8e minuut.
Hegyi onderschept slim de pass. Hegyi probeert naar een medespeler te passen. Crona rent richting de bal. Peinado is nu in balbezit. Peinado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piczochy NieSzcze$cin - FC Zakopane 0:2

24e minuut.
Inworp. Dolas met de inworp. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama schiet op doel. Gościnika probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Guyon onderschept slim de pass. Guyon geeft een lange en hoge pass. Camarena controleert de bal met de borst. Peinado rent richting de bal. Peinado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Miljeteig is nu in balbezit. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh geeft een hoge lob. Crona bereikt de bal nog maar net als eerste. Crona haalt uit met een fantastische trap. Brzeszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dante heeft problemen om de bal te vangen. Guyon verovert de bal door een tackle van achteren. Guyon speelt de bal door. Peinado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peinado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piczochy NieSzcze$cin 54%, FC Zakopane 46%.
Piczochy NieSzcze$cin - FC Zakopane 0:2

46e minuut.
Gutarowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hegyi is nu in balbezit. Włodyga begaat een overtreding. Hegyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Birkić met een snel genomen vrije trap. Peinado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hegyi probeert de bal aan de voet te houden. Crona bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolas krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Włodyga met een sublieme pass. Betlejewski is nu in balbezit. Iñiguez onderschept slim de pass. Iñiguez geeft een hoge lob. Peinado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Noble komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Betlejewski passt de bal zonder na te denken. Dante rent richting de bal. Dante probeert naar een medespeler te passen. Gutarowski is nu in balbezit. Gutarowski haalt uit met een fantastische trap. Gościnika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piczochy NieSzcze$cin 45%, FC Zakopane 55%.
Piczochy NieSzcze$cin - FC Zakopane 0:2