Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Serejão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3437
Taguatinga FC BotafogoBelo
2x2 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Canavesi rent richting de bal. Wakacjowski onderschept slim de pass. Wakacjowski met een sublieme pass. Blokker is nu in balbezit. Blokker haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:1

9e minuut.
Wałdoch kopt de bal weg. Klungelig pakt Blokker de bal. Beltrão is nu in balbezit. Blokker verovert de bal door een tackle van achteren. Blokker schiet op doel. Czereszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imschoot rent richting de bal. Imschoot schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Leite speelt de bal door. Medalik rent richting de bal. Medalik passt de bal zonder na te denken. Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot schiet op doel. Czereszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:2

16e minuut.
Dastey heeft problemen om de bal te vangen. Dastey passt de bal met de wreef. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:3

19e minuut.
Beltrão onderschept slim de pass. Beltrão geeft een lange en hoge pass. Canavesi is nu in balbezit. Canavesi haalt uit met een fantastische trap. Patin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Blokker rent richting de bal. Šinik speelt de bal door. Imschoot rent richting de bal. Imschoot draait met de bal, schiet en ... Czereszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:4

27e minuut.
Leite is nu in balbezit. Canavesi begaat een overtreding. Leite is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dastey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blokker is nu in balbezit. Blokker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:5

35e minuut.
Blokker passt de bal met de wreef. Wakacjowski met een sublieme pass. Imschoot rent richting de bal. Imschoot schiet op doel. Czereszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:6

39e minuut.
Medalik probeert naar een medespeler te passen. Dastey met een sublieme pass. Blokker rent richting de bal. Blokker draait met de bal, schiet en ... Czereszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Blokker de bal. Blokker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Wałdoch kopt de bal weg. Daar is Blokker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šinik geeft een lange en hoge pass. Imschoot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Wałdoch kopt de bal weg. Wakacjowski probeert naar een medespeler te passen. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Šinik de bal. Šinik met een sublieme pass. Klungelig pakt Blokker de bal. Blokker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 80%, BotafogoBelo 20%.
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:7

50e minuut.
Beltrão heeft problemen om de bal te vangen. Wałdoch onderschept slim de pass. Wałdoch speelt de bal door. Blokker rent richting de bal. Blokker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šinik is nu in balbezit. Šinik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:8

53e minuut.
Dumitriu kopt de bal weg. Dastey is nu in balbezit. Dastey geeft een hoge lob. Blokker rent richting de bal. Blokker schiet op doel. Paal! Czereszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker schiet op doel. Czereszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Cripps passt de bal zonder na te denken. Šinik rent richting de bal. Šinik passt de bal in één keer door. Imschoot rent richting de bal. Imschoot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šinik probeert naar een medespeler te passen. Blokker is nu in balbezit. Blokker haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:9

61e minuut.
Dastey probeert naar een medespeler te passen. Blokker probeert naar een medespeler te passen. Imschoot rent richting de bal. Imschoot draait met de bal, schiet en ... Czereszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:10

63e minuut.
Daar is Blokker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker probeert de bal met de borst te controleren. Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakacjowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Beltrão passt de bal in één keer door. Šinik speelt de bal door. Blokker is nu in balbezit. Blokker haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:11

70e minuut.
Beltrão onderschept slim de pass. Beltrão geeft een lange en hoge pass. Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavesi onderschept slim de pass. Canavesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patin trapt de bal weg. Leite kopt de bal weg. Daar is Canavesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canavesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wałdoch kopt de bal weg. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker passt de bal met de wreef. Imschoot rent richting de bal. Imschoot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:12

73e minuut.
Šinik is nu in balbezit. Šinik passt de bal in één keer door. Imschoot rent richting de bal. Imschoot schiet op doel. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:13

74e minuut.
Šinik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deltgen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blokker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beltrão met een sublieme pass. Blokker neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:14

78e minuut.
Hofmann geeft een hoge lob. Dastey is nu in balbezit. Dastey speelt de bal door. Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Medalik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostroga komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastey probeert naar een medespeler te passen. Ostroga probeert naar een medespeler te passen. Imschoot is nu in balbezit. Imschoot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:15

82e minuut.
Żyrkowski is nu in balbezit. Inworp. Deltgen met de inworp. Blokker is nu in balbezit. Blokker draait met de bal, schiet en ... Czereszewski bokst de bal weg. Daar is Imschoot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blokker rent richting de bal. Blokker schiet op doel. Czereszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Imschoot de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 77%, BotafogoBelo 23%.
Taguatinga FC - BotafogoBelo 0:15