Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2194
fc.edi C.l Trattoria
non combat Tactiek non-combat
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 39.3
solid Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea geeft een lange en hoge pass. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha draait met de bal, schiet en ... Villate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 1:0

20e minuut.
Jerez speelt de bal door. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru geeft de bal voor. Wietecha probeert de bal met de borst te controleren. Wietecha schiet op doel. Villate bokst de bal weg. Wietecha rent richting de bal. Wietecha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Eftene passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lademann met de inworp. Klungelig pakt Wietecha de bal. Wietecha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Jerez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucă speelt de bal door. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 2:0

36e minuut.
Mäntysalo rent richting de bal. Mäntysalo geeft een hoge lob. Lademann is nu in balbezit. Boterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Boterberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann onderschept slim de pass. Lademann speelt de bal door. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha haalt uit met een fantastische trap. Villate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 41%, C.l Trattoria 59%.
fc.edi - C.l Trattoria 2:0

52e minuut.
Wietecha onderschept slim de pass. Wietecha passt de bal zonder na te denken. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ... Villate probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Darniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lademann met de inworp. Wietecha rent richting de bal. Wietecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ploeşteanu geeft een hoge lob. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann passt de bal in één keer door. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Doeltrap. Selva komt het veld opgelopen. Roztwór komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Wietecha speelt de bal door. Niţă is nu in balbezit. Philippot begaat een overtreding. Philippot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 26%, C.l Trattoria 74%.
fc.edi - C.l Trattoria 2:0