Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE Aguardientosos FC
PCD POGOŃ Tactiek BLUE
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 61
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Carrario geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrearczyk de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Aguardientosos FC 0:1

18e minuut.
Tejeda speelt de bal door. Yaranga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek onderschept slim de pass. Kominek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Andrearczyk geeft een hoge lob. Chiqueno is nu in balbezit. Chiqueno passt de bal in één keer door. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo geeft een lange en hoge pass. Rasmussen rent richting de bal. Soldini Bozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Soldini Bozzi draait met de bal, schiet en ... Salkımsaçak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Salkımsaçak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Aguardientosos FC 1:1

45e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chávez de bal onder controle te krijgen. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 55%, Aguardientosos FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Aguardientosos FC 1:1

46e minuut.
Kania komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Andrearczyk onderschept slim de pass. Andrearczyk passt de bal met de wreef. Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqueno geeft een lange en hoge pass. Kominek springt en kopt de bal. Salkımsaçak bokst de bal weg.

58e minuut.
Accollo passt de bal met de wreef. Chiqueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqueno geeft een hoge lob. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal. Salkımsaçak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Aguardientosos FC 2:1

60e minuut.
Carrario probeert naar een medespeler te passen. Yaranga rent richting de bal. Yaranga passt de bal met de wreef. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Yaranga onderschept slim de pass. Yaranga passt de bal in één keer door. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Aguardientosos FC 2:2

76e minuut.
Tazi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miski is nu in balbezit. Miski geeft een hoge lob. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Carrera probeert naar een medespeler te passen. Carillo is nu in balbezit. Carillo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cuba de bal. Cuba haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Carrera probeert naar een medespeler te passen. Miski rent richting de bal. Miski passt de bal in één keer door. Cuba heeft problemen om de bal te vangen. Cuba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Aguardientosos FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 56%, Aguardientosos FC 44%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Aguardientosos FC 2:3