Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:48
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Knw Team Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1164
Knw Team IRAJÁ ESPORTE CLUBE
451 Tactiek 2016 A
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten very good
poor Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek passt de bal zonder na te denken. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Chynoranský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:1

3e minuut.
Białogłowski geeft de bal voor. Guglielmetti rent richting de bal. Guglielmetti geeft een lange en hoge pass. Mota is nu in balbezit. Mota haalt uit met een fantastische trap. Bantić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Van Gijseghem geeft een hoge lob. Inworp. Tabor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski geeft de bal voor. Bantić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:1

10e minuut.
Mälzer geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Woźny zal de hoekschop nemen. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pontes met een sublieme pass. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek probeert naar een medespeler te passen. Woźny rent richting de bal. Woźny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pontes passt de bal zonder na te denken. Policht rent richting de bal. Policht met een sublieme pass. Dziekanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziekanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chłodek met een sublieme pass. Dziekanowski rent richting de bal. Białogłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dziekanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Larkin neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek passt de bal in één keer door. Dziekanowski heeft problemen om de bal te vangen. Dziekanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Woźny onderschept slim de pass. Woźny probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski rent richting de bal. Dziekanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziekanowski draait met de bal, schiet en ... Chynoranský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
García Granero geeft de bal voor. Mota is nu in balbezit. Met opzet legt Van Gijseghem zijn tegenspeler op de grond. Van Gijseghem krijgt een gele kaart. Mota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godebski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mota is nu in balbezit. Mota draait met de bal, schiet en ... Bantić bokst de bal weg.

26e minuut.
Woźny passt de bal in één keer door. Chłodek rent richting de bal. Chłodek met een sublieme pass. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Chynoranský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woźny rent richting de bal. Larkin rent richting de bal. Larkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:2

28e minuut.
Quinque met een sublieme pass. Daar is Van Gijseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem probeert naar een medespeler te passen. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny haalt uit met een fantastische trap. Chynoranský bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Woźny kopt de bal weg. Larkin kan de bal niet met de borst controleren. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin verovert de bal door een tackle van achteren. Larkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knw Team 69%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 31%.
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:2

48e minuut.
Tabor probeert naar een medespeler te passen. Chłodek is nu in balbezit. Dziekanowski rent richting de bal. Dziekanowski passt de bal in één keer door. Larkin rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Guglielmetti geeft een hoge lob. Mälzer rent richting de bal. Mälzer geeft een lange en hoge pass. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny schiet op doel. Chynoranský bokst de bal weg. Białogłowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:3

54e minuut.
Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziekanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziekanowski passt de bal in één keer door. Larkin is nu in balbezit. Larkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Policht probeert naar een medespeler te passen. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Woźny de bal. Woźny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Chłodek passt de bal zonder na te denken. Woźny is nu in balbezit. Woźny passt de bal in één keer door. Larkin rent richting de bal. Larkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chynoranský trapt de bal weg. Klungelig pakt García Granero de bal. García Granero geeft de bal voor. Larkin rent richting de bal. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:4

69e minuut.
Mälzer rent richting de bal. Mälzer geeft een hoge lob. Quinque kopt de bal weg. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Woźny rent richting de bal. Woźny speelt de bal door. Daar is Larkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larkin schiet op doel. Chynoranský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:5

78e minuut.
Mälzer trapt de bal weg. Tabor kopt de bal weg. Policht speelt de bal door. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Policht rent richting de bal. Policht passt de bal zonder na te denken. Dziekanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziekanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
García Granero kopt de bal weg. Larkin heeft problemen om de bal te vangen. Larkin passt de bal met de wreef. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Knw Team 85%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 15%.
Knw Team - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:6