Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ac haratacze Pincher United
na nich Tactiek G0 PRO 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


19e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Ziarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarkowski passt de bal met de wreef. Daar is Weler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Koman rent richting de bal. Koman passt de bal zonder na te denken. Piasecki rent richting de bal. Boli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boli haalt uit met een fantastische trap. Gaburri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac haratacze 48%, Pincher United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ac haratacze - Pincher United 0:0

46e minuut.
Fortunata komt het veld opgelopen. Reina komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dalea geeft een lange en hoge pass. Inworp. do Carmo met een snelle inworp. Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ac haratacze - Pincher United 0:1

64e minuut.
Boer verovert de bal door een tackle van achteren. Boer speelt de bal door. do Carmo rent richting de bal. Weler onderschept slim de pass. Weler geeft een hoge lob. Reina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Călin geeft een lange en hoge pass. Dětmar is nu in balbezit. Met opzet legt Aradszky zijn tegenspeler op de grond. Aradszky krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo passt de bal in één keer door. Piasecki rent richting de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ac haratacze - Pincher United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac haratacze 44%, Pincher United 56%.
ac haratacze - Pincher United 0:2