Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Gdańsk Pionier Szczecin
Normal Tactiek Torb V7
35% Balbezit 65%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
Sellés met de inworp. Ormancı heeft problemen om de bal te vangen. Ormancı geeft een hoge lob. Dárday maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Gdańsk - Pionier Szczecin 0:1

7e minuut.
Dárday heeft problemen om de bal te vangen. Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellés passt de bal zonder na te denken. Sanjana is nu in balbezit. Sanjana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Condruţ passt de bal zonder na te denken. Dárday rent richting de bal. Dárday draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Dárday is nu in balbezit. Dárday schiet op doel. Orliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ormancı is nu in balbezit. Ormancı haalt uit met een fantastische trap. Łach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ormancı verovert de bal door een tackle van achteren. Ormancı passt de bal in één keer door. Dárday bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dárday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dárday schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Condruţ speelt de bal door. Daar is Dárday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dárday passt de bal in één keer door. Ormancı is nu in balbezit. Ormancı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Gdańsk 65%, Pionier Szczecin 35%.
Barcelona Gdańsk - Pionier Szczecin 0:1

48e minuut.
Okosieme geeft een lange en hoge pass. Ormancı kopt de bal weg. Orliński is nu in balbezit. Dárday verovert de bal door een tackle van achteren. Dárday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ormancı verovert de bal door een tackle van achteren. Ormancı met een sublieme pass. Sanjana is nu in balbezit. Sanjana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Condruţ geeft een hoge lob. Kułyk rent richting de bal. Dárday verovert de bal door een tackle van achteren. Ormancı is nu in balbezit. Ormancı schiet op doel. Łach bokst de bal weg. Klungelig pakt Orliński de bal. Ormancı is nu in balbezit. Ormancı passt de bal met de wreef. Dárday is nu in balbezit. Dárday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Gdańsk - Pionier Szczecin 0:2

58e minuut.
Sellés passt de bal zonder na te denken. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárday onderschept slim de pass. Dárday schiet op doel. Łach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kułyk met een snelle inworp. Orliński is nu in balbezit. Dárday verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dárday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dárday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Orliński is nu in balbezit. Orliński passt de bal zonder na te denken. Dobrzański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárday onderschept slim de pass. Dárday schiet op doel. Łach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Condruţ heeft problemen om de bal te vangen. Folc rent richting de bal. Folc passt de bal zonder na te denken. Dárday bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz rent richting de bal. Sellés onderschept slim de pass. Sellés probeert naar een medespeler te passen. Ormancı geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kułyk passt de bal in één keer door. Prokopowicz is nu in balbezit. Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopowicz schiet op doel. Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Doeltrap. Łach trapt de bal weg. Sellés kopt de bal weg. Dárday is nu in balbezit. Dárday schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanjana met een sublieme pass. Dárday heeft problemen om de bal te vangen. Sanjana rent richting de bal. Sanjana geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobrzański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Condruţ speelt de bal door. Sanjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjana geeft een lange en hoge pass. Ormancı is nu in balbezit. Ormancı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Gdańsk 72%, Pionier Szczecin 28%.
Barcelona Gdańsk - Pionier Szczecin 0:2