Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: WOJCIECHÓW Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
WOJCIECHÓW FC Niebiescy77
wa Tactiek 74
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Hải Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Dương met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gut passt de bal zonder na te denken. Bargelli rent richting de bal. Bargelli speelt de bal door. Kulička is nu in balbezit. Kulička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Bargelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargelli passt de bal met de wreef. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Helanen kan de bal niet met de borst controleren. Tischler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helanen. Helanen krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Helanen is nu in balbezit. Helanen speelt de bal door. Skjærvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvold schiet op doel. Yutong probeert de bal aan de voet te houden. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bargelli kan de bal niet met de borst controleren. Skjærvold is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bargelli. Bargelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 51%, FC Niebiescy77 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOJCIECHÓW - FC Niebiescy77 0:0

46e minuut.
Papaluca komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bargelli speelt de bal door. Kulička heeft problemen om de bal te vangen. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Papaluca de bal onder controle te krijgen. Africano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hải Dương zal de hoekschop nemen. Kulička kopt de bal weg. Bulanda rent richting de bal. Bulanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FC Niebiescy77 0:1

51e minuut.
Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương probeert naar een medespeler te passen. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Nizielski met een sublieme pass. Bargelli rent richting de bal. Bargelli geeft een lange en hoge pass. Kulička maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FC Niebiescy77 0:2

65e minuut.
Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương passt de bal in één keer door. Bulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda draait met de bal, schiet en ... Africano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FC Niebiescy77 0:3

72e minuut.
Kulička raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casablanca komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Chitic komt het veld opgelopen. Accioly komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tähtioja speelt de bal door. Pútanko probeert naar een medespeler te passen. Tischler probeert de bal aan de voet te houden. Yutong is nu in balbezit. Yutong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Bertollini komt het veld opgelopen. Ignat komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lammi met een sublieme pass. Helanen geeft de bal voor. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat draait met de bal, schiet en ... Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - FC Niebiescy77 1:3

86e minuut.
Helanen rent richting de bal. Helanen passt de bal zonder na te denken. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat schiet op doel. Orozco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 53%, FC Niebiescy77 47%.
WOJCIECHÓW - FC Niebiescy77 1:3