Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Romania 1986 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2167
Fc Romania 1986 Fc Tarnita Cluj
433 Tactiek antrenament
56% Balbezit 44%
12% Spel op eigen helft 88%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Prando passt de bal zonder na te denken. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz met een sublieme pass. Klungelig pakt Gosiewski de bal. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 1:0

3e minuut.
Velicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tkáč is nu in balbezit. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 2:0

5e minuut.
Saluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkáč is nu in balbezit. Gosiewski onderschept slim de pass. Gosiewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Wanglorz de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Chałabada met een harde bal richting middenveld. Tkáč kopt de bal weg. Daar is Krzysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dică met een snelle inworp. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak speelt de bal door. Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Gosiewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 3:0

9e minuut.
Gosiewski met een sublieme pass. Krzysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Saluz probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 4:0

16e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Saluz is nu in balbezit. Saluz speelt de bal door. Wanglorz kan de bal niet met de borst controleren. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Saluz probeert naar een medespeler te passen. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski passt de bal in één keer door. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski met een sublieme pass. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 5:0

27e minuut.
Velicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wanglorz de bal. Tkáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dică rent richting de bal. Velicu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tkáč. Tkáč krijgt een gele kaart. Velicu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Velicu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gosiewski de bal. Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mundi passt de bal in één keer door. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski speelt de bal door. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 6:0

41e minuut.
Saluz probeert naar een medespeler te passen. Velicu rent richting de bal. Velicu passt de bal in één keer door. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Romania 1986 13%, Fc Tarnita Cluj 87%.
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 6:0

46e minuut.
Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Saluz is nu in balbezit. Tkáč rent richting de bal. Gosiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gosiewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 7:0

52e minuut.
Tkáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundi rent richting de bal. Mundi passt de bal in één keer door. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Velicu rent richting de bal. Velicu passt de bal in één keer door. Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wanglorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanglorz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 8:0

55e minuut.
Cosmin rent richting de bal. Cosmin geeft een lange en hoge pass. Nică kopt de bal weg. Mundi rent richting de bal. Mundi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 9:0

57e minuut.
Inworp. Velicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztofiak speelt de bal door. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 10:0

60e minuut.
Mundi speelt de bal door. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski met een sublieme pass. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 11:0

62e minuut.
Wanglorz rent richting de bal. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski speelt de bal door. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tkáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkáč geeft een hoge lob. Prando probeert naar een medespeler te passen. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 12:0

67e minuut.
Mundi is nu in balbezit. Mundi passt de bal met de wreef. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 13:0

70e minuut.
van Baar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Baar probeert naar een medespeler te passen. Mundi is nu in balbezit. Dică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Skistad trapt de bal weg van het doel. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak met een sublieme pass. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski schiet op doel. Paal! Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tkáč is nu in balbezit. Gosiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gosiewski met een sublieme pass. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 14:0

78e minuut.
Tkáč met een snelle inworp. Wanglorz rent richting de bal. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 15:0

83e minuut.
Gosiewski met een sublieme pass. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak met een sublieme pass. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 16:0

86e minuut.
Velicu rent richting de bal. Velicu passt de bal zonder na te denken. Gosiewski rent richting de bal. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Saluz rent richting de bal. Saluz passt de bal in één keer door. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Romania 1986 11%, Fc Tarnita Cluj 89%.
Fc Romania 1986 - Fc Tarnita Cluj 17:0