Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State FC SC Vikinger
4231 as Tactiek BASE
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Adsız geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vuorela met een snelle inworp. Jasan rent richting de bal. Jasan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jasan rent richting de bal. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorela geeft een lange en hoge pass. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vuorela geeft een hoge lob. Mardinli heeft problemen om de bal te vangen. Rioli probeert naar een medespeler te passen. Jasan rent richting de bal. Jasan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Rioli rent richting de bal. Rioli geeft een hoge lob. Adsız heeft problemen om de bal te vangen. Jasan is nu in balbezit. Jasan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zhekov onderschept slim de pass. Isnardi rent richting de bal. Isnardi speelt de bal door. Tylak is nu in balbezit. Tylak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trillo speelt de bal door. Tylak rent richting de bal. Iskrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak onderschept slim de pass. Tylak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sloupek met een sublieme pass. Jasan rent richting de bal. Jasan passt de bal in één keer door. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:1

25e minuut.
Krtíšský geeft een hoge lob. Isnardi heeft problemen om de bal te vangen. Jasan rent richting de bal. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:2

28e minuut.
Rioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioli geeft een lange en hoge pass. Coyopay heeft problemen om de bal te vangen. Coyopay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Le Noci passt de bal in één keer door. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasan begaat een overtreding. Jasan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rioli geeft een hoge lob. Zhekov heeft problemen om de bal te vangen. Vuorela is nu in balbezit. Jasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:3

36e minuut.
Iskrenov speelt de bal door. Rioli speelt de bal door. Krtíšský rent richting de bal. Coyopay verovert de bal door een tackle van achteren. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Crevani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sloupek geeft een lange en hoge pass. Coyopay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:4

38e minuut.
Jasan passt de bal met de wreef. Sloupek rent richting de bal. Sloupek heeft problemen om de bal te vangen. Sloupek geeft de bal voor. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vuorela is nu in balbezit. Vuorela geeft een lange en hoge pass. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay schiet op doel. Crevani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:5

43e minuut.
Vuorela probeert naar een medespeler te passen. Jasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasan speelt de bal door. Klungelig pakt Coyopay de bal. Coyopay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State FC 69%, SC Vikinger 31%.
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:6

51e minuut.
Rioli speelt de bal door. Jasan is nu in balbezit. Jasan met een sublieme pass. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:7

54e minuut.
Iskrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iskrenov met een sublieme pass. Jasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasan passt de bal met de wreef. Coyopay is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:8

58e minuut.
Vuorela speelt de bal door. Coyopay is nu in balbezit. Jasan rent richting de bal. Jasan haalt uit met een fantastische trap. Crevani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:9

59e minuut.
Jasan passt de bal met de wreef. Sloupek heeft problemen om de bal te vangen. Sloupek met een sublieme pass. Coyopay rent richting de bal. Coyopay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:10

63e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi passt de bal met de wreef. Mardinli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rioli rent richting de bal. Rioli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Crevani niet meer kan verder spelen. Howard komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Iskrenov geeft de bal voor. Coyopay rent richting de bal. Coyopay geeft een lange en hoge pass. Jasan rent richting de bal. Jasan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sloupek zal de hoekschop nemen. Krtíšský onderschept slim de pass. Iskrenov kopt de bal weg. Daar is Coyopay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyopay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Sloupek is nu in balbezit. Sloupek geeft een hoge lob. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vuorela onderschept slim de pass. Vuorela geeft een hoge lob. Krtíšský heeft problemen om de bal te vangen. Coyopay rent richting de bal. Coyopay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Howard met een harde bal richting middenveld. Sloupek kopt de bal weg. Jasan rent richting de bal. Jasan haalt uit met een fantastische trap. Howard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rioli passt de bal met de wreef. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro geeft de bal voor. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal. Krtíšský kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mardinli probeert naar een medespeler te passen. Trillo met een sublieme pass. Le Noci is nu in balbezit. Tylak verovert de bal door een tackle van achteren. Tylak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Iskrenov geeft een lange en hoge pass. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay geeft de bal voor. Klungelig pakt Jasan de bal. Jasan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State FC 72%, SC Vikinger 28%.
Blue Mountain State FC - SC Vikinger 0:11