Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: New Zealand Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13993
New Zealand Brasil
SWI5D Tactiek Zildjian 4-3-3
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
70.9 gemiddelde waardering 84.6
very good Schieten brilliant
excellent Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Vlahos is nu in balbezit. Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap. Thiesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand - Brasil 1:0

9e minuut.
Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário rent richting de bal. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário rent richting de bal. Incendiário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand - Brasil 1:1

12e minuut.
Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol geeft een lange en hoge pass. Vettori is nu in balbezit. Incendiário onderschept slim de pass. Incendiário draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pena met een sublieme pass. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol passt de bal in één keer door. Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Rolim schiet op doel. Cooper bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Freebairn passt de bal zonder na te denken. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Ramalho heeft problemen om de bal te vangen. Ramalho geeft de bal voor. de Araújo springt en kopt de bal. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Incendiário probeert naar een medespeler te passen. de Araújo is nu in balbezit. Harvey is nu in balbezit. de Araújo onderschept slim de pass. de Araújo draait met de bal, schiet en ... Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ramalho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gol de bal. Gol geeft een hoge lob. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sanches probeert naar een medespeler te passen. Incendiário rent richting de bal. Incendiário passt de bal in één keer door. Sanches geeft een lange en hoge pass. de Araújo krijgt zijn hoofd ertegen. Cooper bokst de bal weg.

40e minuut.
Soloman kopt de bal weg. Daar is Freebairn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Araújo speelt de bal door. Rolim is nu in balbezit. Rolim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand - Brasil 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand 74%, Brasil 26%.
New Zealand - Brasil 1:2

46e minuut.
Duque komt het veld opgelopen. Rousseff komt het veld opgelopen.

55e minuut.
de Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque geeft een hoge lob. Incendiário rent richting de bal. Incendiário kan de bal niet met de borst controleren. Incendiário haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand - Brasil 1:3

58e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Rolim controleert de bal met de borst. Viertal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viertal krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rolim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramalho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rolim rent richting de bal. Nicholas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rolim raakt geblesseerd tijdens het duel. Rolim kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Vlahos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonzinho. Vlahos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Proença komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ramalho speelt de bal door. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque geeft de bal voor. Rolim krijgt zijn hoofd ertegen. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand - Brasil 1:4

76e minuut.
Duque geeft een lange en hoge pass. Incendiário kopt de bal weg. Rolim is nu in balbezit. Rolim haalt uit met een fantastische trap. Cooper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand - Brasil 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand 74%, Brasil 26%.
New Zealand - Brasil 1:5