Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lymoh United Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 784
Lymoh United Nuce Maga
442 Tactiek sb4141
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 31.2
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen good
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Taibi rent richting de bal. Taibi passt de bal zonder na te denken. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Scialpi is nu in balbezit. Scialpi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Taibi kopt de bal weg. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Calligaro probeert de bal aan de voet te houden. Visentini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - Nuce Maga 0:1

26e minuut.
Garaldi is nu in balbezit. Calligaro is nu in balbezit. Garaldi onderschept slim de pass. Garaldi schiet op doel. Visentini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - Nuce Maga 0:2

33e minuut.
Scialpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialpi met een sublieme pass. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gazzola met een harde bal richting middenveld. Petracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchiarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vecchiarelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lymoh United 68%, Nuce Maga 32%.
Lymoh United - Nuce Maga 0:2

47e minuut.
Vecchiarelli heeft problemen om de bal te vangen. Scialpi rent richting de bal. Scialpi geeft een lange en hoge pass. Rejman rent richting de bal. Rejman schiet op doel. Visentini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. Visentini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gialloreto kopt de bal weg. Bravetti probeert naar een medespeler te passen. Rizzetto heeft problemen om de bal te vangen. Rejman rent richting de bal. Rejman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Scialpi met een sublieme pass. Garaldi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Radcliffe ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Radcliffe naar de kleedkamers voor een vroege douche. Garaldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Garaldi neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman passt de bal zonder na te denken. Scialpi met een sublieme pass. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaldi rent richting de bal. Garaldi schiet op doel. Visentini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Visentini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligaro is nu in balbezit. Garaldi onderschept slim de pass. Garaldi draait met de bal, schiet en ... Visentini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - Nuce Maga 0:3

66e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Scialpi speelt de bal door. Garaldi heeft problemen om de bal te vangen. Garaldi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rejman probeert naar een medespeler te passen. Scialpi met een sublieme pass. Daar is Garaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garaldi schiet op doel. Visentini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lymoh United - Nuce Maga 0:4

72e minuut.
Taibi probeert naar een medespeler te passen. Rejman is nu in balbezit. Rejman speelt de bal door. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vecchiarelli met de inworp. Scialpi geeft de bal voor. Garaldi is nu in balbezit. Garaldi schiet op doel. Visentini bokst de bal weg.

84e minuut.
Garaldi rent richting de bal. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Garaldi rent richting de bal. Garaldi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Cavazzuti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bravetti met een snelle inworp. Gialloreto rent richting de bal. Gialloreto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gazzola met een harde bal richting middenveld. Scialpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialpi probeert naar een medespeler te passen. Garaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaldi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lymoh United 67%, Nuce Maga 33%.
Lymoh United - Nuce Maga 0:4