Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parta 66 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Parta 66 TS Wisła Prądnik Czerwony 1906
4-3-3- Tactiek 5-3-2 new
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen very good
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Novara heeft problemen om de bal te vangen. Akifzadə is nu in balbezit. Vafeas rent richting de bal. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Şamilsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 1:0

3e minuut.
Herout heeft problemen om de bal te vangen. Akifzadə begaat een overtreding. Herout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubint zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herout krijgt zijn hoofd ertegen. Ponce bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Wieniawa de bal. Pascal begaat een overtreding. Wieniawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Shirasawa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herout rent richting de bal. Herout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Parta 66 - TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 1:1

17e minuut.
Espositiango probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Herout de bal. Kolaylı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolaylı krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Herout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubint zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa speelt de bal door. Herout heeft problemen om de bal te vangen. Herout haalt uit met een fantastische trap. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 1:2

30e minuut.
Herout draait met de bal, schiet en ... Kelly probeert de bal aan de voet te houden. Rubint speelt de bal door. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 49%, TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 51%.
Parta 66 - TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 1:2

51e minuut.
Raaflaub is nu in balbezit. Raaflaub geeft een hoge lob. Mefikowicz heeft problemen om de bal te vangen. Tulp is nu in balbezit. Tulp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Arim speelt de bal door. Mefikowicz rent richting de bal. Mefikowicz geeft een lange en hoge pass. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tache speelt de bal door. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Tache geeft de bal voor. Vafeas kopt de bal weg. Klungelig pakt Arim de bal. Tulp rent richting de bal. Tulp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shirasawa met een snelle inworp. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa schiet op doel. Ponce bokst de bal weg.

88e minuut.
Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout passt de bal zonder na te denken. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. Ponce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 52%, TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 48%.
Parta 66 - TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 1:3