Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone Town A.F.C. Boscy Footbolowcy
5-3-2 MASTER - W Tactiek 5d3m1s1amir
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
74.6 gemiddelde waardering 72.3
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Domaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco geeft een hoge lob. Marcovecchio krijgt zijn hoofd ertegen. Wąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bilginer met een snelle inworp. Domaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Bilginer geeft een hoge lob. Godfred maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Giresse speelt de bal door. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Tylek rent richting de bal. Tylek haalt uit met een fantastische trap. Sancho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 0:1

15e minuut.
Słoma met een sublieme pass. Banaszak rent richting de bal. Palimąka geeft een lange en hoge pass. Tylek is nu in balbezit. Tylek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Palimąka kopt de bal weg. Gaudyn rent richting de bal. Gaudyn geeft een lange en hoge pass. Tylek is nu in balbezit. Tylek haalt uit met een fantastische trap. Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Radusin probeert naar een medespeler te passen. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft een hoge lob. Godfred springt en kopt de bal. Wąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Levi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaudyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudyn met een sublieme pass. Tylek rent richting de bal. Tylek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tylek rent richting de bal. Tylek draait met de bal, schiet en ... Sancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 0:2

25e minuut.
Cogliandro rent richting de bal. Cogliandro probeert naar een medespeler te passen. Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio springt en kopt de bal. Wąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banaszak de bal. Banaszak passt de bal zonder na te denken. Kyselica geeft de bal voor. Tylek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 0:3

29e minuut.
Būbelis met een sublieme pass. Palimąka geeft de bal voor. Daar is Tylek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylek draait met de bal, schiet en ... Sancho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 0:4

31e minuut.
Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Cogliandro probeert naar een medespeler te passen. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio springt en kopt de bal. Wąs bokst de bal weg.

32e minuut.
Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Wąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginer geeft een hoge lob. Daar is Märzendorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Wąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Marcovecchio rent richting de bal. Giresse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcovecchio raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcovecchio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wąs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 1:4

45e minuut.
Daar is Domaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaszewski geeft de bal voor. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred draait met de bal, schiet en ... Wąs probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 43%, Boscy Footbolowcy 57%.
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 1:4

53e minuut.
Būbelis geeft een hoge lob. Magowski rent richting de bal. Daar is Magowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magowski geeft een hoge lob. Marcovecchio krijgt zijn hoofd ertegen. Wąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Märzendorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bilginer passt de bal zonder na te denken. Słoma speelt de bal door. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 2:4

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cizmă komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Radusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radusin geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio kopt de bal weg. Godfred heeft problemen om de bal te vangen. Godfred draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bilginer passt de bal in één keer door. Bojenco heeft problemen om de bal te vangen. Bojenco passt de bal zonder na te denken. Domaszewski geeft een hoge lob. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen. Wąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Godfred is nu in balbezit. Giresse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godfred is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domaszewski komt bij de bal en schiet. Cavalcante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Wąs bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 47%, Boscy Footbolowcy 53%.
Athlone Town A.F.C. - Boscy Footbolowcy 2:4