Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chelsea Bacau Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5056
Chelsea Bacau PANATHINAIKOS ATHENS
442 Tactiek Laptaresele
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten weak
good Passen adequate
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Hâncu is nu in balbezit. Hâncu passt de bal met de wreef. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong geeft de bal voor. Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hâncu rent richting de bal. Hâncu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Inworp. Canpolat met een snelle inworp. Deane rent richting de bal. Deane geeft een hoge lob. Kurzak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Deane rent richting de bal. Deane geeft een hoge lob. Miljand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak onderschept slim de pass. Kurzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Canpolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinchilla speelt de bal door. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak schiet op doel. Pelkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - PANATHINAIKOS ATHENS 1:0

41e minuut.
Bobik rent richting de bal. Inworp. Parada met de inworp. Bobik geeft een lange en hoge pass. Maracanã springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 41%, PANATHINAIKOS ATHENS 59%.
Chelsea Bacau - PANATHINAIKOS ATHENS 1:0

46e minuut.
Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong passt de bal in één keer door. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - PANATHINAIKOS ATHENS 2:0

49e minuut.
Kurzak verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu rent richting de bal. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Pelkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Bobik heeft problemen om de bal te vangen. Bobik speelt de bal door. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada geeft een hoge lob. Maracanã krijgt zijn hoofd ertegen. Pelkić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maracanã springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kurzak rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Chitic geeft een lange en hoge pass. Reccagni is nu in balbezit. Reccagni haalt uit met een fantastische trap. Ursuţ bokst de bal weg.

70e minuut.
Reccagni controleert de bal met de borst. Niţu geeft een lange en hoge pass. Deane rent richting de bal. Deane geeft een lange en hoge pass. Kurzak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Micu met een sublieme pass. Bobik is nu in balbezit. Bobik probeert naar een medespeler te passen. Kurzak is nu in balbezit. Kurzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - PANATHINAIKOS ATHENS 3:0

80e minuut.
Deane rent richting de bal. Deane geeft een hoge lob. Chindea kopt de bal weg. Micu rent richting de bal. Micu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - PANATHINAIKOS ATHENS 4:0

82e minuut.
Deane probeert naar een medespeler te passen. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurzak rent richting de bal. Kurzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - PANATHINAIKOS ATHENS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 30%, PANATHINAIKOS ATHENS 70%.
Chelsea Bacau - PANATHINAIKOS ATHENS 5:0