Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Werste Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 887
FC Werste CM Kicker
442 Tactiek 541
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kapina is nu in balbezit. Kapina passt de bal met de wreef. Kędra met een sublieme pass. Feuerblitz rent richting de bal. Feuerblitz schiet op doel. Bahlinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Jarchow rent richting de bal. Delplanque onderschept slim de pass. Delplanque met een sublieme pass. Feuerblitz rent richting de bal. Kežman speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Wilke geeft een lange en hoge pass. Kędra kopt de bal weg. Häuseler rent richting de bal. Kapina onderschept slim de pass. Kapina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wijnstekers onderschept slim de pass. Wijnstekers speelt de bal door. Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerblitz verovert de bal door een tackle van achteren. Feuerblitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klasen probeert de bal met de borst te controleren. Feuerblitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilke begaat een overtreding. Wilke krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers speelt de bal door. Häuseler onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kędra zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feuerblitz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werste - CM Kicker 1:0

41e minuut.
Kędra met een snelle inworp. Häuseler rent richting de bal. Häuseler geeft een lange en hoge pass. Jarchow is nu in balbezit. Jarchow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werste 45%, CM Kicker 55%.
FC Werste - CM Kicker 1:0

80e minuut.
Wilke is nu in balbezit. Feuerblitz onderschept slim de pass. Borhardt is nu in balbezit. Feuerblitz onderschept slim de pass. Feuerblitz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werste 31%, CM Kicker 69%.
FC Werste - CM Kicker 1:0