Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Kainuun Hevoset Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6788
Kainuun Hevoset Pallo-sepot
Keskeltä Tactiek 442
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 38.4
good Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Toroskainen is nu in balbezit. Toivio rent richting de bal. Lungholt begaat een overtreding. Lungholt krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Brusila speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pehkola is nu in balbezit. Pehkola geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 65%, Pallo-sepot 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kainuun Hevoset - Pallo-sepot 0:0

60e minuut.
Brusila geeft een lange en hoge pass. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki passt de bal zonder na te denken. Kaníček rent richting de bal. Kaníček schiet op doel. Saarenheimo bokst de bal weg.

69e minuut.
Pehkola probeert naar een medespeler te passen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt passt de bal met de wreef. Toroskainen is nu in balbezit. Toroskainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Pallo-sepot 0:1

75e minuut.
Tuomijoki speelt de bal door. Lönnblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lönnblad geeft een hoge lob. Visanen rent richting de bal. Visanen haalt uit met een fantastische trap. Salolampi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Viljomaa kopt de bal weg. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki met een sublieme pass. Perliński rent richting de bal. Perliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tolonen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mañes Padial zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perliński is nu in balbezit. Perliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Louhi kan de bal niet met de borst controleren. Tuomijoki probeert naar een medespeler te passen. Rantavuori rent richting de bal. Kaníček is nu in balbezit. Kaníček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Heinimäki geeft een lange en hoge pass. Lönnblad rent richting de bal. Kaníček onderschept slim de pass. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ... Saarenheimo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 39%, Pallo-sepot 61%.
Kainuun Hevoset - Pallo-sepot 0:1