Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Сливен FC Pest
523pres Tactiek Basic4a
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
19 Buitenspel 5
74.3 gemiddelde waardering 77.5
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


12e minuut.
Obreshkov controleert de bal met de borst. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov geeft een hoge lob. Yankov krijgt zijn hoofd ertegen. Dörfler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mitrikov geeft de bal voor. Petlarov probeert de bal met de borst te controleren. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Dörfler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petlarov rent richting de bal. Petlarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - FC Pest 1:0

16e minuut.
Sykta rent richting de bal. Sykta passt de bal met de wreef. Daar is Gavrilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revoredo rent richting de bal. Revoredo schiet op doel. Miroslavov bokst de bal weg.

17e minuut.
De la Puente speelt de bal door. Fabri is nu in balbezit. Mitrikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitrikov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De la Puente kan de bal niet met de borst controleren. Simov is nu in balbezit. Panaiotov met een sublieme pass. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Venkov probeert naar een medespeler te passen. Niewolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewolski geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Panaiotov verovert de bal door een tackle van achteren. Panaiotov geeft een lange en hoge pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Dörfler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - FC Pest 2:0

28e minuut.
Mitrikov geeft de bal voor. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta geeft de bal voor. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov bokst de bal weg.

31e minuut.
Simov kan de bal niet met de borst controleren. Korzeniowski rent richting de bal. Zhechev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korzeniowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korzeniowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Miroslavov bokst de bal weg.

38e minuut.
Mitrikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri passt de bal met de wreef. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Miroslavov bokst de bal weg.

41e minuut.
Zhechev geeft een lange en hoge pass. Terno kopt de bal weg. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov draait met de bal, schiet en ... Dörfler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Venkov geeft de bal voor. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov onderschept slim de pass. Petlarov rent richting de bal. Petlarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сливен 63%, FC Pest 37%.
ФК Сливен - FC Pest 2:0

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boricov komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch passt de bal in één keer door. Revoredo heeft problemen om de bal te vangen. Revoredo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - FC Pest 2:1

60e minuut.
Gavrilov geeft de bal voor. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop begaat een overtreding. Pop krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kirov kan de bal niet met de borst controleren. Kirov passt de bal zonder na te denken. Panaiotov met een sublieme pass. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Сливен - FC Pest 3:1

70e minuut.
Gavrilov verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilov geeft een lange en hoge pass. Sykta rent richting de bal. Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov draait met de bal, schiet en ... Dörfler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sierściuch passt de bal zonder na te denken. Boricov geeft een hoge lob. Petlarov kopt de bal weg. Yankov rent richting de bal. Yankov schiet op doel. Dörfler bokst de bal weg.

87e minuut.
Panaiotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaiotov geeft de bal voor. Christler is nu in balbezit. Petlarov onderschept slim de pass. Petlarov schiet op doel. Dörfler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Сливен 60%, FC Pest 40%.
ФК Сливен - FC Pest 3:1