Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sabotasje huana team
dafcio Tactiek 5212
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 62.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


21e minuut.
Włosek is nu in balbezit. Włosek geeft een hoge lob. Leśnik kopt de bal weg. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Eprhaim passt de bal met de wreef. Włosek speelt de bal door. Rolnik rent richting de bal. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Derlicki passt de bal zonder na te denken. Tocarciuc met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Chodoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rolnik rent richting de bal. Rolnik passt de bal zonder na te denken. Leśnik rent richting de bal. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Urbanowicz de bal. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Urbanowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urbanowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Norasco onderschept slim de pass. Norasco geeft een hoge lob. Gręda met een sublieme pass. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Plafko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 62%, huana team 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Sabotasje - huana team 0:0

46e minuut.
da Vila komt het veld opgelopen. Guillén komt het veld opgelopen. Vindenes komt het veld opgelopen. Niemczycki komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Włosek onderschept slim de pass. Włosek geeft een lange en hoge pass. Leśnik kopt de bal weg. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Rolnik kopt de bal weg. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek passt de bal met de wreef. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. Kielar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - huana team 0:1

58e minuut.
Kielar met een sublieme pass. da Vila controleert de bal met de borst. Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik rent richting de bal. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. Kielar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - huana team 0:2

62e minuut.
Niemczycki rent richting de bal. Niemczycki geeft de bal voor. Gręda kopt de bal weg. Leśnik heeft problemen om de bal te vangen. Leśnik schiet op doel. Kielar bokst de bal weg.

63e minuut.
Kielar met een sublieme pass. Daar is Mándi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sadović krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsouras de bal onder controle te krijgen. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek passt de bal zonder na te denken. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - huana team 0:3

73e minuut.
Eprhaim geeft een hoge lob. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel. Kielar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - huana team 0:4

77e minuut.
Vindenes heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Włosek neemt de hoekschop. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Derlicki is nu in balbezit. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leśnik kan niet meer verder spelen. Couñago komt het veld opgelopen. Eprhaim met een snel genomen vrije trap. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sabotasje - huana team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sabotasje 76%, huana team 24%.
Fc Sabotasje - huana team 0:5