Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Flash Nitra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3341
FC Flash Nitra ISIKTEAMM
narrow Tactiek 442
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
23 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 33.8
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Vadin is nu in balbezit. Vadin passt de bal zonder na te denken. Ridzoň rent richting de bal. Campbell onderschept slim de pass. Campbell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Braghieri is nu in balbezit. Braghieri passt de bal zonder na te denken. Ridzoň speelt de bal door. Štefan is nu in balbezit. Štefan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kalkancı kopt de bal weg. Ridzoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridzoň passt de bal in één keer door. Štefan is nu in balbezit. Štefan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ligioiz geeft de bal voor. Inworp. Ridzoň met de inworp. Štefan rent richting de bal. Štefan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kalkancı speelt de bal door. Campbell rent richting de bal. Campbell passt de bal met de wreef. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 0:1

29e minuut.
Gašparík heeft problemen om de bal te vangen. Valyko is nu in balbezit. Valyko passt de bal zonder na te denken. Štefan heeft problemen om de bal te vangen. Štefan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ridzoň probeert naar een medespeler te passen. Ligioiz onderschept slim de pass. Tažandlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tažandlák geeft een hoge lob. Štefan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Çobanzadə probeert naar een medespeler te passen. Campbell is nu in balbezit. Valyko rent richting de bal. Campbell onderschept slim de pass. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 0:2

37e minuut.
Valyko rent richting de bal. Valyko met een sublieme pass. Bartınlı rent richting de bal. Štefan rent richting de bal. Štefan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Çimci speelt de bal door. Braghieri kopt de bal weg. Valyko probeert naar een medespeler te passen. Štefan rent richting de bal. Štefan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flash Nitra 48%, ISIKTEAMM 52%.
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 0:2

53e minuut.
Tažandlák is nu in balbezit. Tažandlák passt de bal met de wreef. Braghieri probeert naar een medespeler te passen. Štefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ridzoň passt de bal zonder na te denken. Tažandlák is nu in balbezit. Tažandlák speelt de bal door. Gašparík is nu in balbezit. Gašparík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bartınlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartınlı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bartınlı geeft een hoge lob. Ridzoň rent richting de bal. Ridzoň passt de bal in één keer door. Štefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 1:2

62e minuut.
Movsisyan passt de bal met de wreef. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə geeft een hoge lob. Campbell springt en kopt de bal. Riban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 1:3

65e minuut.
Valyko passt de bal in één keer door. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş met een sublieme pass. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 1:4

72e minuut.
Havutçu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft een lange en hoge pass. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Çobanzadə kan de bal niet met de borst controleren. Vadin is nu in balbezit. Çobanzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap. Riban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 1:5

79e minuut.
Tažandlák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braghieri heeft problemen om de bal te vangen. Braghieri probeert naar een medespeler te passen. Štefan rent richting de bal. Štefan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tažandlák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braghieri geeft de bal voor. Bartınlı rent richting de bal. Štefan verovert de bal door een tackle van achteren. Štefan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Braghieri is nu in balbezit. Braghieri geeft een hoge lob. Daar is Bartınlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štefan is nu in balbezit. Štefan draait met de bal, schiet en ... Çimci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Flash Nitra 43%, ISIKTEAMM 57%.
FC Flash Nitra - ISIKTEAMM 1:5