Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Bordomavi Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Bordomavi SK Royalinks FC
son kale Tactiek Balance
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 39.9
outstanding Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ... Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Milo met een sublieme pass. Collin is nu in balbezit. Dobras maakt een afschuwelijke overtreding. Dobras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
García Menéndez passt de bal met de wreef. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti speelt de bal door. Collin heeft problemen om de bal te vangen. Collin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez passt de bal zonder na te denken. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 1:0

21e minuut.
Almenara geeft een lange en hoge pass. Aspenes heeft problemen om de bal te vangen. Milo is nu in balbezit. Milo draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 2:0

23e minuut.
García Menéndez onderschept slim de pass. García Menéndez geeft een lange en hoge pass. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Alberti is nu in balbezit. Alberti met een sublieme pass. Milo rent richting de bal. Milo draait met de bal, schiet en ... Troester probeert de bal aan de voet te houden. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 3:0

28e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Milo rent richting de bal. Milo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bunghitu met een harde bal richting middenveld. Alberti kopt de bal weg. Collin is nu in balbezit. Collin haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 4:0

33e minuut.
Van Dael geeft de bal voor. Zhangguang kopt de bal weg. Njarðarson is nu in balbezit. Pietreanu onderschept slim de pass. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Burgos trapt de bal weg van het doel. Collin kopt de bal weg. Klungelig pakt Aspenes de bal. Milo rent richting de bal. Milo schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 5:0

36e minuut.
Alberti rent richting de bal. Alberti probeert naar een medespeler te passen. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 6:0

37e minuut.
Pampilhosa rent richting de bal. Pampilhosa geeft een hoge lob. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 7:0

43e minuut.
Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal in één keer door. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez passt de bal in één keer door. Alberti probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 34%, Royalinks FC 66%.
Bordomavi SK - Royalinks FC 7:0

47e minuut.
Almenara bereikt de bal nog maar net als eerste. Almenara passt de bal met de wreef. Milo is nu in balbezit. Collin rent richting de bal. Collin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Alberti passt de bal zonder na te denken. Collin heeft problemen om de bal te vangen. Van Dael is nu in balbezit. Collin verovert de bal door een tackle van achteren. Collin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inotlewski geeft de bal voor. Burgos met een sublieme pass. Milo kopt de bal weg. Collin rent richting de bal. Collin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milo is nu in balbezit. Milo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Almenara heeft problemen om de bal te vangen. Almenara geeft een lange en hoge pass. Milo kopt de bal weg. Collin is nu in balbezit. Collin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 8:0

64e minuut.
Alberti rent richting de bal. Alberti speelt de bal door. Collin is nu in balbezit. Collin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 9:0

66e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda passt de bal met de wreef. Troester rent richting de bal. Milo onderschept slim de pass. Milo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Almenara onderschept slim de pass. Almenara geeft een lange en hoge pass. Collin is nu in balbezit. Collin haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 10:0

69e minuut.
Rosa komt het veld opgelopen. Ivan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Yupeng met een sublieme pass. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milo rent richting de bal. Milo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alberti is nu in balbezit. Alberti passt de bal in één keer door. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 11:0

73e minuut.
Almenara met een sublieme pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Collin rent richting de bal. Collin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 12:0

75e minuut.
Almenara geeft een lange en hoge pass. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo probeert naar een medespeler te passen. Collin rent richting de bal. Collin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alberti rent richting de bal. Alberti met een sublieme pass. Ojeda met een sublieme pass. Collin rent richting de bal. Collin draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rêgo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Alberti de bal. Alberti met een sublieme pass. Collin rent richting de bal. Collin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 13:0

82e minuut.
Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti passt de bal met de wreef. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bordomavi SK - Royalinks FC 14:0

83e minuut.
Klungelig pakt Yupeng de bal. Yupeng passt de bal met de wreef. Collin rent richting de bal. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Alberti passt de bal in één keer door. Collin heeft problemen om de bal te vangen. Troester is nu in balbezit. Collin onderschept slim de pass. Collin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milo is nu in balbezit. Milo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
García Menéndez kopt de bal weg. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda met een sublieme pass. Milo is nu in balbezit. Milo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Turmiński is nu in balbezit. Almenara rent richting de bal. Almenara geeft een hoge lob. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bordomavi SK 35%, Royalinks FC 65%.
Bordomavi SK - Royalinks FC 14:0