Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:38
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Lufa! Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 GLUTTONY
5-3-2 new Tactiek 442Rdaf
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 59.4
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Shirasawa de bal. Shirasawa geeft een hoge lob. Daar is Wyrzucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Lercari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Wyrzucki met een sublieme pass. Soinivaara is nu in balbezit. Rubint tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubint krijgt een gele kaart. Soinivaara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyrzucki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Novara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soinivaara rent richting de bal. Soinivaara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Shirasawa speelt de bal door. Wieniawa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shirasawa neemt de hoekschop. Herout maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zagdański geeft een hoge lob. Herout heeft problemen om de bal te vangen. Sike rent richting de bal. Herout onderschept slim de pass. Herout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rubint passt de bal in één keer door. Shirasawa heeft problemen om de bal te vangen. Shirasawa passt de bal met de wreef. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan passt de bal in één keer door. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 - GLUTTONY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 49%, GLUTTONY 51%.
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 - GLUTTONY 0:1

61e minuut.
Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki geeft een hoge lob. Soinivaara is nu in balbezit. Soinivaara schiet op doel. Şamilsoy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 - GLUTTONY 0:2

62e minuut.
Farias komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Koubský speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Farias heeft problemen om de bal te vangen. Farias passt de bal zonder na te denken. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara schiet op doel. Şamilsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Novara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 - GLUTTONY 0:3

75e minuut.
Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Królik geeft de bal voor. Wieniawa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lugović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Królik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 - GLUTTONY 0:4

85e minuut.
Vrběna met een snelle inworp. Soinivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soinivaara raakt geblesseerd tijdens het duel. Soinivaara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 - GLUTTONY 0:5

88e minuut.
van Spaandonck rent richting de bal. van Spaandonck geeft een lange en hoge pass. Vrběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrběna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soinivaara de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 60%, GLUTTONY 40%.
TS Wisła Prądnik Czerwony 1906 - GLUTTONY 0:5