Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Urano FC Freddolosi
check Tactiek 442coppia2rev
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Taiguara passt de bal zonder na te denken. Antvlaf is nu in balbezit. Antvlaf geeft de bal voor. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 1:0

10e minuut.
Antvlaf speelt de bal door. Velenosi verovert de bal door een tackle van achteren. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel. Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 2:0

22e minuut.
Atgün rent richting de bal. Atgün passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Álvarez Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Zhongshan is nu in balbezit. Zhongshan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Operti passt de bal met de wreef. Befi bereikt de bal nog maar net als eerste. Befi probeert naar een medespeler te passen. Atgün rent richting de bal. Atgün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Antvlaf speelt de bal door. Conan is nu in balbezit. Astillero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Astillero krijgt een gele kaart. Conan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urvet zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Aston heeft problemen om de bal te vangen. Aston speelt de bal door. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 54%, Freddolosi 46%.
Urano FC - Freddolosi 3:0

46e minuut.
Charneca komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Aston passt de bal in één keer door. Velenosi is nu in balbezit. Velenosi met een sublieme pass. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mărculescu met een sublieme pass. D`Acunto met een sublieme pass. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mărculescu trapt de bal weg. Befi kopt de bal weg. Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. Mărculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Zhongshan geeft de bal voor. Fane verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. D`Acunto neemt de hoekschop. Atgün springt en kopt de bal. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 3:1

58e minuut.
D`Acunto speelt de bal door. Carandente Perreca rent richting de bal. Costache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Costache krijgt een gele kaart. Carandente Perreca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carandente Perreca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Operti onderschept slim de pass. Operti speelt de bal door. D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Acunto geeft de bal voor. Carandente Perreca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Befi bereikt de bal nog maar net als eerste. Befi speelt de bal door. Zhongshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongshan geeft de bal voor. Atgün springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 3:2

74e minuut.
Álvarez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongshan onderschept slim de pass. Zhongshan probeert naar een medespeler te passen. Befi rent richting de bal. Befi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Costache met een sublieme pass. Operti speelt de bal door. D`Acunto met een sublieme pass. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
D`Acunto met een sublieme pass. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün passt de bal met de wreef. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Álvarez Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Taiguara de bal. Taiguara met een sublieme pass. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Befi speelt de bal door. Zhongshan is nu in balbezit. Zhongshan probeert naar een medespeler te passen. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel. Mărculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Befi geeft een hoge lob. Daar is Basterretxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün draait met de bal, schiet en ... Mărculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Freddolosi 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 64%, Freddolosi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urano FC - Freddolosi 3:3