Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Urano FC Freddolosi
check Tactiek trequartista 7
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.8 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Taiguara is nu in balbezit. Taiguara passt de bal in één keer door. Conan rent richting de bal. Conan schiet op doel. Holmqvist bokst de bal weg.

20e minuut.
Conan onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Velenosi ... Strafschop! Conan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Conan neemt zijn aanloop. Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 1:0

22e minuut.
Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Urvet kopt de bal weg. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan draait met de bal, schiet en ... Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 2:0

30e minuut.
Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara passt de bal met de wreef. Conan rent richting de bal. Conan draait met de bal, schiet en ... Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Taiguara passt de bal zonder na te denken. Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Urvet heeft problemen om de bal te vangen. Urvet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Holmqvist met een sublieme pass. Zhongshan kopt de bal weg. Klungelig pakt Balsam de bal. Atgün onderschept slim de pass. Atgün haalt uit met een fantastische trap. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 55%, Freddolosi 45%.
Urano FC - Freddolosi 2:0

46e minuut.
Charneca komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zhongshan rent richting de bal. Zhongshan passt de bal met de wreef. Daar is Mottesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mottesi haalt uit met een fantastische trap. Atgün maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Taiguara passt de bal in één keer door. Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Aston is nu in balbezit. Aston geeft de bal voor. Conan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Chiaveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca onderschept slim de pass. Charneca schiet op doel. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 3:0

63e minuut.
Aston speelt de bal door. Charneca rent richting de bal. Velenosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca onderschept slim de pass. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Álvarez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Rodríguez geeft een hoge lob. Mottesi is nu in balbezit. Mottesi geeft een lange en hoge pass. Atgün maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Álvarez Rodríguez onderschept slim de pass. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca passt de bal zonder na te denken. Zhongshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongshan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Aston is nu in balbezit. Aston passt de bal in één keer door. Conan rent richting de bal. Conan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 4:0

72e minuut.
Aston met een sublieme pass. Charneca is nu in balbezit. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chiaveri heeft problemen om de bal te vangen. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston passt de bal met de wreef. Charneca bereikt de bal nog maar net als eerste. Charneca haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane onderschept slim de pass. Fane geeft een lange en hoge pass. Charneca is nu in balbezit. Charneca geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Conan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conan draait met de bal, schiet en ... Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Aston rent richting de bal. Aston passt de bal met de wreef. Zhongshan probeert naar een medespeler te passen. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 55%, Freddolosi 45%.
Urano FC - Freddolosi 4:0