Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Zabujcze Strzały Diamantes Locos
532_new5 Tactiek VILNA 2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
76 gemiddelde waardering 74.3
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz passt de bal in één keer door. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 1:0

7e minuut.
Paoloni met een sublieme pass. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Peterszajn maakt een snoekduik en kopt de bal. Török werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

10e minuut.
Bestry rent richting de bal. Karatzoglou rent richting de bal. Bestry onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bestry geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 2:0

13e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici geeft de bal voor. Inworp. Iuresean met een snelle inworp. Frangueiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Paoloni met een sublieme pass. Frangueiro heeft problemen om de bal te vangen. Frangueiro geeft een hoge lob. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. Török probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 2:1

24e minuut.
Peterszajn heeft problemen om de bal te vangen. Constâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Constâncio geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lewera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 3:1

37e minuut.
Iuresean verovert de bal door een tackle van achteren. Iuresean geeft de bal voor. Haroutiunyan is nu in balbezit. Peterszajn verovert de bal door een tackle van achteren. Peterszajn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galego rent richting de bal. Galego haalt uit met een fantastische trap. Török werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 48%, Diamantes Locos 52%.
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 3:2

46e minuut.
Karatzoglou probeert de bal met de borst te controleren. Bestry is nu in balbezit. Bestry geeft een lange en hoge pass. Ješić geeft een lange en hoge pass. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Szmiel passt de bal in één keer door. Bestry rent richting de bal. Bestry passt de bal met de wreef. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lewera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Wieża speelt de bal door. Paoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel geeft de bal voor. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Karatzoglou passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. Haroutiunyan heeft problemen om de bal te vangen. Török verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 3:3

76e minuut.
Pérez Santamaría rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karatzoglou met een snelle inworp. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Török speelt de bal door. Karatzoglou kopt de bal weg. Peterszajn controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Constâncio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Steinbrenner is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nicolici geeft een hoge lob. Ruminkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wieża. Wieża krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Döbbel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wieża de bal. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Daar is Ruminkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruminkiewicz schiet op doel. Lewera bokst de bal weg.

87e minuut.
Ješić is nu in balbezit. Iuresean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ješić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ješić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lewera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bestry geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Steinbrenner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 4:3

90e minuut.
Galego is nu in balbezit. Galego met een sublieme pass. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Peterszajn maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 41%, Diamantes Locos 59%.
Zabujcze Strzały - Diamantes Locos 4:3