Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: [M]ar del plata Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2660
[M]ar del plata getto102
442 Tactiek 5Defensive4DEF
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten uitstekend
goed Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Coroianu is nu in balbezit. Coroianu geeft een hoge lob. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:0

6e minuut.
Pattavina kopt de bal weg. Rempalski heeft problemen om de bal te vangen. Grob is nu in balbezit. Rempalski onderschept slim de pass. Rempalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frusina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina passt de bal met de wreef. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
[M]ar del plata - getto102 1:1

10e minuut.
Inworp. Zirous met een snelle inworp. Polidoro is nu in balbezit. Polidoro geeft een hoge lob. Rempalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Siladi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gökkentli met de inworp. Ayibov rent richting de bal. Ayibov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kowalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro passt de bal zonder na te denken. Rempalski rent richting de bal. Rempalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Rempalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zele verovert de bal door een tackle van achteren. Zele met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ayibov rent richting de bal. Ayibov geeft een hoge lob. Polidoro rent richting de bal. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal met de wreef. Ayibov rent richting de bal. Ayibov draait met de bal, schiet en ... Siladi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siladi kopt de bal weg. Pattavina heeft problemen om de bal te vangen. Pattavina passt de bal met de wreef. Daar is Ayibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ayibov is nu in balbezit. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski haalt uit met een fantastische trap. Grob probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:2

38e minuut.
Zele is nu in balbezit. Polidoro probeert naar een medespeler te passen. Pattavina probeert naar een medespeler te passen. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Velciu passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Grob begaat een overtreding. Gómez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ayibov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zele is nu in balbezit. Polidoro rent richting de bal. Polidoro passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:3

45e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een hoge lob. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. Frusina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 82%, getto102 18%.
[M]ar del plata - getto102 1:3

49e minuut.
Polidoro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pattavina de bal. Pattavina passt de bal in één keer door. Ayibov rent richting de bal. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ayibov met een sublieme pass. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro passt de bal met de wreef. Rempalski rent richting de bal. Rempalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zele verovert de bal door een tackle van achteren. Polidoro onderschept slim de pass. Polidoro passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ayibov passt de bal in één keer door. Rempalski speelt de bal door. Polidoro rent richting de bal. Polidoro draait met de bal, schiet en ... Frusina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:4

63e minuut.
Siladi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gökkentli met de inworp. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Polidoro passt de bal in één keer door. Rempalski heeft problemen om de bal te vangen. Rempalski passt de bal zonder na te denken. Ayibov rent richting de bal. Ayibov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Serediuc speelt de bal door. Kowalik rent richting de bal. Kowalik geeft een lange en hoge pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Modan komt het veld opgelopen. Kawanabe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zele is nu in balbezit. Polidoro verovert de bal door een tackle van achteren. Polidoro passt de bal in één keer door. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawanabe draait met de bal, schiet en ... Frusina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kowalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kawanabe de bal. Kawanabe geeft een lange en hoge pass. Modan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:5

74e minuut.
Zirous probeert naar een medespeler te passen. Ayibov rent richting de bal. Ayibov met een sublieme pass. Modan is nu in balbezit. Modan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:6

78e minuut.
Kawanabe heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coroianu. Kawanabe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dăncescu komt het veld opgelopen. Ayibov komt bij de bal en schiet. Frusina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:7

79e minuut.
Siladi geeft de bal voor. Dăncescu kopt de bal weg. Ayibov met een sublieme pass. Daar is Kawanabe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawanabe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - getto102 1:8

82e minuut.
Siladi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pattavina met de inworp. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grob rent richting de bal. Polidoro verovert de bal door een tackle van achteren. Polidoro met een sublieme pass. Daar is Kawanabe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawanabe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 75%, getto102 25%.
[M]ar del plata - getto102 1:8