Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:50
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC_Bronx Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3026
FC_Bronx LKS Maćkówka
att Tactiek 11
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 56.7
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Daar is Bonanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonanno speelt de bal door. Valles probeert naar een medespeler te passen. Lezama rent richting de bal. Lezama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Major probeert naar een medespeler te passen. Faliński is nu in balbezit. Pekról begaat een overtreding. Pekról krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Faliński rent richting de bal. Southgate verovert de bal door een tackle van achteren. Southgate probeert naar een medespeler te passen. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Banaszyński de bal. Jiménez Monteagudo speelt de bal door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jiménez Monteagudo onderschept slim de pass. Jiménez Monteagudo kan de bal niet met de borst controleren. Jiménez Monteagudo geeft een hoge lob. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Váncza kopt de bal weg. Pikkur kan de bal niet met de borst controleren. Pikkur speelt de bal door. Lezama rent richting de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Major rent richting de bal. Həbibli rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major schiet op doel. Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Southgate kopt de bal weg. Villaescusa geeft een hoge lob. Bonanno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Perez de bal. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:1

35e minuut.
Bonanno kopt de bal weg. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa passt de bal zonder na te denken. Lezama heeft problemen om de bal te vangen. Lezama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lezama kopt de bal weg. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lezama de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Villaescusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa speelt de bal door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bonanno is nu in balbezit. Banaszyński rent richting de bal. Bonanno onderschept slim de pass. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:2

45e minuut.
Bajor komt het veld opgelopen. Szaluniarz komt het veld opgelopen. Codinhas komt het veld opgelopen. Barrichello komt het veld opgelopen. Köster komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 72%, LKS Maćkówka 28%.
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:2

46e minuut.
Costa komt het veld opgelopen. Wodarz komt het veld opgelopen. Tesla komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Southgate is nu in balbezit. Southgate geeft een lange en hoge pass. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Negoescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:3

48e minuut.
Tesla met een sublieme pass. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lezama de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Szaluniarz is nu in balbezit. Met opzet legt Costa zijn tegenspeler op de grond. Szaluniarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negoescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bonanno met een sublieme pass. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. Na een snelle pass probeert Codinhas de bal onder controle te krijgen. Köster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:4

54e minuut.
Bonanno is nu in balbezit. Bonanno passt de bal in één keer door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Köster werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Tesla speelt de bal door. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Lezama probeert de bal met de borst te controleren. Lezama draait met de bal, schiet en ... Köster bokst de bal weg.

59e minuut.
Szaluniarz met een sublieme pass. Tesla is nu in balbezit. Tesla probeert naar een medespeler te passen. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:5

67e minuut.
Southgate speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Lezama passt de bal zonder na te denken. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jiménez Monteagudo passt de bal met de wreef. Lezama is nu in balbezit. Codinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama onderschept slim de pass. Lezama schiet op doel. Köster bokst de bal weg. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama geeft een hoge lob. Bonanno krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:6

72e minuut.
Klungelig pakt Szaluniarz de bal. Bonanno verovert de bal door een tackle van achteren. Bonanno passt de bal zonder na te denken. Lezama is nu in balbezit. Lezama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno passt de bal in één keer door. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. Köster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:7

76e minuut.
Pekról probeert naar een medespeler te passen. Tesla geeft de bal voor. Lezama kopt de bal weg. Bonanno rent richting de bal. Bonanno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tesla rent richting de bal. Tesla heeft problemen om de bal te vangen. Tesla met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonanno de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Köster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tesla rent richting de bal. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tesla geeft de bal voor. Klungelig pakt Unierzycki de bal. Lezama onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lezama de bal. Lezama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jiménez Monteagudo geeft de bal voor. Codinhas heeft problemen om de bal te vangen. Lezama rent richting de bal. Lezama heeft problemen om de bal te vangen. Lezama schiet op doel. Köster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Southgate de bal. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Southgate speelt de bal door. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 74%, LKS Maćkówka 26%.
FC_Bronx - LKS Maćkówka 0:7