Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parken Stadium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7681
Danmark Slovenija
4-4-2 newage Tactiek Slovenija test
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
75.9 gemiddelde waardering 64.5
brilliant Schieten very good
incredible Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Fogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogsgaard passt de bal in één keer door. Arentoft probeert naar een medespeler te passen. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming draait met de bal, schiet en ... Logar bokst de bal weg.

6e minuut.
Ørnholt is nu in balbezit. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming rent richting de bal. Bramming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arentoft met een snelle inworp. Dybdal geeft de bal voor. Bramming springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Watt begaat een overtreding. Watt krijgt een gele kaart. Pintar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintar wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Praahl probeert wanhopig de bal te grijpen. Boldt speelt de bal door. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft geeft een hoge lob. Bramming krijgt zijn hoofd ertegen. Logar bokst de bal weg.

22e minuut.
Boldt speelt de bal door. Andresen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arentoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arentoft geeft de bal voor. Ørnholt krijgt zijn hoofd ertegen. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tomasson kopt de bal weg. Dybdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal met een sublieme pass. Ørnholt rent richting de bal. Ørnholt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Arentoft passt de bal zonder na te denken. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybdal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albreht moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Albreht kan niet meer verder spelen. Oblak komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Boldt verovert de bal door een tackle van achteren. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Arentoft heeft problemen om de bal te vangen. Arentoft geeft de bal voor. Ørnholt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sommerlund kopt de bal weg. Dybdal met een sublieme pass. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft geeft de bal voor. Bramming krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Arentoft probeert naar een medespeler te passen. Ørnholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming rent richting de bal. Bramming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Slovenija 1:0

38e minuut.
Fogsgaard passt de bal zonder na te denken. Boldt is nu in balbezit. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ørnholt de bal. Ørnholt draait met de bal, schiet en ... Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Arentoft met een sublieme pass. Ørnholt rent richting de bal. Trubar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trubar krijgt een gele kaart. Ørnholt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bramming legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Doeltrap. Krogsgård komt het veld opgelopen. Bredal komt het veld opgelopen. Fink komt het veld opgelopen. Praahl trapt de bal weg van het doel. Watt controleert de bal met de borst. Watt geeft een hoge lob. Bramming maakt een snoekduik en kopt de bal. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 22%, Slovenija 78%.
Danmark - Slovenija 1:0

49e minuut.
Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Arentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft passt de bal zonder na te denken. Bramming is nu in balbezit. Bramming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Kmetec komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fink heeft problemen om de bal te vangen. Fink passt de bal in één keer door. Arentoft heeft problemen om de bal te vangen. Arentoft geeft een lange en hoge pass. Bredal springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fink met een snelle inworp. Krogsgård probeert de bal met de borst te controleren. Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal geeft een hoge lob. Logar bokst de bal weg. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dybdal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arentoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arentoft passt de bal met de wreef. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Slovenija 2:0

76e minuut.
Fogsgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Fogsgaard passt de bal zonder na te denken. Arentoft met een sublieme pass. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Logar bokst de bal weg. Bramming is nu in balbezit. Bramming draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Slovenija 3:0

77e minuut.
Černe komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dybdal passt de bal in één keer door. Arentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft geeft een lange en hoge pass. Bramming maakt een snoekduik en kopt de bal. Logar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Slovenija 4:0

81e minuut.
Pintar rent richting de bal. Fogsgaard onderschept slim de pass. Fogsgaard passt de bal in één keer door. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Arentoft met de inworp. Dybdal rent richting de bal. Dybdal geeft een hoge lob. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal. Logar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark - Slovenija 5:0

87e minuut.
Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård passt de bal in één keer door. Arentoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft geeft een hoge lob. Bredal springt en kopt de bal. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Arentoft heeft problemen om de bal te vangen. Arentoft met een sublieme pass. Daar is Bredal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramming is nu in balbezit. Bramming schiet op doel. Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark 23%, Slovenija 77%.
Danmark - Slovenija 5:0