Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:50
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dżasta Team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2967
Dżasta Team Sparta Brodnica
wlasna Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Unierzycki de bal. Unierzycki passt de bal zonder na te denken. Corbellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Sparta Brodnica 0:1

3e minuut.
Seabra met de inworp. Daar is Neneman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bydłoń met een sublieme pass. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Unierzycki kopt de bal weg. Ainsalu rent richting de bal. Corbellino verovert de bal door een tackle van achteren. Corbellino draait met de bal, schiet en ... Wdowczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Seabra passt de bal in één keer door. Neneman rent richting de bal. Neneman passt de bal zonder na te denken. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki schiet op doel. Wdowczyk bokst de bal weg.

18e minuut.
Marletta met een sublieme pass. Seabra kopt de bal weg. Phúc Duy is nu in balbezit. Corbellino verovert de bal door een tackle van achteren. Corbellino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Inworp. Vates zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górny is nu in balbezit. Unierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Unierzycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 71%, Sparta Brodnica 29%.
Dżasta Team - Sparta Brodnica 0:1

47e minuut.
Kęska met een sublieme pass. Silbermann is nu in balbezit. Seabra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seabra krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Łomiński passt de bal in één keer door. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra speelt de bal door. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ainsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Ainsalu geeft een hoge lob. Cywiński rent richting de bal. Kłusek onderschept slim de pass. Kłusek draait met de bal, schiet en ... Marletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bieczyński met een sublieme pass. Tomaszewski rent richting de bal. Tomaszewski geeft een lange en hoge pass. Kłusek rent richting de bal. Kłusek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ainsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainsalu passt de bal in één keer door. Seabra met een sublieme pass. Corbellino rent richting de bal. Corbellino haalt uit met een fantastische trap. Wdowczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Bydłoń verovert de bal door een tackle van achteren. Bydłoń speelt de bal door. Corbellino rent richting de bal. Corbellino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Sparta Brodnica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 60%, Sparta Brodnica 40%.
Dżasta Team - Sparta Brodnica 0:2