Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SECURITAS C.F.FERDINAND
sgsdds Tactiek 532
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 39.8
solide Schieten solide
uitmuntend Passen matig
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Əliyev probeert naar een medespeler te passen. Vyšehradský probeert naar een medespeler te passen. Piecuch is nu in balbezit. Piecuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - C.F.FERDINAND 0:1

11e minuut.
Vyšehradský rent richting de bal. Vyšehradský passt de bal in één keer door. Khắc Vũ rent richting de bal. Khắc Vũ haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grubješić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kochan kopt de bal weg. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsotakis begaat een overtreding. Piecuch roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Piecuch kan niet meer verder spelen. Sraka komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Vyšehradský met een snelle inworp. Sraka heeft problemen om de bal te vangen. Sraka met een sublieme pass. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Kochan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal zonder na te denken. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel schiet op doel. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Leiva neemt de hoekschop. Marcel heeft problemen om de bal te vangen. Marcel speelt de bal door. Espejo rent richting de bal. Espejo draait met de bal, schiet en ... Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SECURITAS 62%, C.F.FERDINAND 38%.
SECURITAS - C.F.FERDINAND 0:1

46e minuut.
Coroianu komt het veld opgelopen. Ignat komt het veld opgelopen. Khan komt het veld opgelopen. Pedras komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vyšehradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante verovert de bal door een tackle van achteren. Basante passt de bal zonder na te denken. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SECURITAS - C.F.FERDINAND 1:1

51e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khan. Marcel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Basante kopt de bal weg. Espejo is nu in balbezit. Espejo draait met de bal, schiet en ... Mero bokst de bal weg.

60e minuut.
Echazu kopt de bal weg. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan begaat een overtreding. Khan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Leiva passt de bal zonder na te denken. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo schiet op doel. Mero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Basante is nu in balbezit. Basante probeert naar een medespeler te passen. Marcel rent richting de bal. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo haalt uit met een fantastische trap. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - C.F.FERDINAND 2:1

71e minuut.
Pedras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Repupilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repupilli speelt de bal door. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić schiet op doel. Jordaan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mitsotakis geeft een lange en hoge pass. Sraka rent richting de bal. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo draait met de bal, schiet en ... Mero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Vyšehradský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante geeft een hoge lob. Marcel is nu in balbezit. Marcel schiet op doel. Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espejo is nu in balbezit. Espejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - C.F.FERDINAND 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SECURITAS 44%, C.F.FERDINAND 56%.
SECURITAS - C.F.FERDINAND 3:1