Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: luptatorii Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5028
luptatorii FC IANCU
5 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 43.7
good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Haciej geeft een hoge lob. Bregović rent richting de bal. Serban begaat een overtreding. Serban krijgt een gele kaart. Bregović raakt geblesseerd tijdens het duel. Habers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Wojtkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serban is nu in balbezit. Serban passt de bal in één keer door. Kwon-Bum rent richting de bal. Kwon-Bum haalt uit met een fantastische trap. Espino bokst de bal weg.

10e minuut.
Radian geeft een hoge lob. Smółko is nu in balbezit. Smółko passt de bal zonder na te denken. Kwon-Bum is nu in balbezit. Kwon-Bum haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Holprig kopt de bal weg. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft de bal voor. Bregović is nu in balbezit. Bregović draait met de bal, schiet en ... Badalato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Eftene geeft de bal voor. Martínez Torrén is nu in balbezit. Kwon-Bum onderschept slim de pass. Kwon-Bum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - FC IANCU 1:0

25e minuut.
Wojtkowiak passt de bal in één keer door. Avelino is nu in balbezit. Avelino geeft een lange en hoge pass. Badalato met een sublieme pass. Kwon-Bum is nu in balbezit. Espino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwon-Bum is nu in balbezit. Kwon-Bum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - FC IANCU 2:0

27e minuut.
Ghislieri is nu in balbezit. Smółko is nu in balbezit. Ghislieri met een sublieme pass. Kwon-Bum is nu in balbezit. Kwon-Bum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Ghislieri is nu in balbezit. Ghislieri probeert naar een medespeler te passen. Kwon-Bum is nu in balbezit. Kwon-Bum schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Serban met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Gudumac verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Bum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 51%, FC IANCU 49%.
luptatorii - FC IANCU 2:0

52e minuut.
Ghislieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ghislieri passt de bal met de wreef. Kwon-Bum rent richting de bal. Serban is nu in balbezit. Serban schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Radian rent richting de bal. Radian passt de bal in één keer door. Kwon-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Bum schiet op doel. Espino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Šnajberk passt de bal in één keer door. Wojtkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Wojtkowiak passt de bal met de wreef. Bregović rent richting de bal. Bregović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Šnajberk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Durleci de bal onder controle te krijgen. Ghislieri met een sublieme pass. Kwon-Bum is nu in balbezit. Kwon-Bum haalt uit met een fantastische trap. Espino bokst de bal weg. Sandu rent richting de bal. Sandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Radian passt de bal met de wreef. Kwon-Bum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Torrén. Martínez Torrén krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gudumac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudumac geeft een hoge lob. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Badalato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Martínez Torrén geeft een hoge lob. Ghislieri kopt de bal weg. Matisons probeert de bal aan de voet te houden. Kwon-Bum rent richting de bal. Kwon-Bum schiet op doel. Espino bokst de bal weg. Smółko rent richting de bal. Smółko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - FC IANCU 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 51%, FC IANCU 49%.
luptatorii - FC IANCU 3:0