Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund Olympique Regal
schalke Tactiek Leo win
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 48.4
good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Eaton rent richting de bal. Guinhenhas is nu in balbezit. Eaton is nu in balbezit. Eaton draait met de bal, schiet en ... Černovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:1

15e minuut.
Apaçık met een sublieme pass. Guinhenhas is nu in balbezit. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton schiet op doel. Černovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:2

19e minuut.
Nemes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemes geeft de bal voor. Callé rent richting de bal. Callé haalt uit met een fantastische trap. Sladoje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:2

26e minuut.
Yiğitata probeert naar een medespeler te passen. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton met een sublieme pass. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Guinhenhas probeert naar een medespeler te passen. Eaton is nu in balbezit. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas schiet op doel. Černovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:3

45e minuut.
Inworp. Paliński komt het veld opgelopen. Libera komt het veld opgelopen. Mălureanu komt het veld opgelopen. Nemes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pittore is nu in balbezit. Pittore passt de bal met de wreef. Callé is nu in balbezit. Callé haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 48%, Olympique Regal 52%.
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:3

46e minuut.
Apaçık is nu in balbezit. Apaçık passt de bal in één keer door. Paliński rent richting de bal. Paliński draait met de bal, schiet en ... Černovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:4

55e minuut.
Nemes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Callé rent richting de bal. Libera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Callé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pittore neemt zijn aanloop. Mălureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft een hoge lob. Paliński rent richting de bal. Paliński schiet op doel. Černovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:5

63e minuut.
Libera verovert de bal door een tackle van achteren. Libera speelt de bal door. Carranza rent richting de bal. Callé rent richting de bal. Callé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Paliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitata rent richting de bal. Méano is nu in balbezit. Yiğitata onderschept slim de pass. Yiğitata draait met de bal, schiet en ... Černovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Apaçık is nu in balbezit. Apaçık geeft een lange en hoge pass. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas schiet op doel. Černovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:6

85e minuut.
Apaçık met een snelle inworp. Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrywczyński geeft de bal voor. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas draait met de bal, schiet en ... Černovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 53%, Olympique Regal 47%.
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 1:7